hvordan man kan tilslutte et netværkskabel diskdrev

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-07-03

Et netværk disk drev er et drev , der deles på tværs af et netværk . Tilslutning af en delt drev til dit hjemmenetværk , kan øge den samlede fil lagerkapacitet på alle computere i dit hus . Ved at gøre drevet en delt netværksdrev , vil alle brugere af nettet være i stand til at forvalte drevet i tandem , der giver en fælles drev til alle dine fillagring behov . Tilslutning og oprettelse af et netværksdrev , bør ikke tage længere end 30 minutter

Du skal bruge:
USB -harddisk


1
Sæt USB-harddisk . kørsel til de vigtigste computer i hjemmet . Drevet vil blive auto- detekteres af dit operativsystem .
2 .
Formater USB -harddisk ved at gå til " Min Computer ", højre-klikke på det drevbogstav , derefter vælge den "Format " valgmulighed . Formatere drevet i NTFS , da det er lidt hurtigere end FAT32 -drev .
3 .
Del drevet på tværs af netværket ved at gå til " Netværks-og delingscenter " for at aktivere fildeling . Klik på " Start " menuen , og derefter klikke på " Control Panel "for at finde den delingscenter . Derfra skal du rulle ned , indtil du ser mulighed for fildeling , og slå den på .
4 .
Sørg for, at drevet er delt ved at gå til " Min Computer " og derefter højreklikke på drevbogstavet . Vælg den mulighed for " Sharing "og derefter klikke på knappen " Share " til at dele drev, hvis det ikke allerede er aktiveret .


Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:hvordan man kan identificere netværkshardware problemer 

Kommentarer

Code:
change