hvordan man konfigurerer en Linksys usb netværkskort

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-07-07

Linksys USB -adaptere er udviklet til at arbejde med Windows-drivere , der allerede på din computer , hvilket gør dem plug -and-play . Dog kan nogle operativsystemer ikke har disse bilister og kræver Linksys drivere for at fungere . Også er bilister , som Linksys specifikt udviklet til at arbejde med deres produkt , som kan forbedre ydeevnen af adapteren

Du skal bruge: .
Linksys installationsdisketten
. eller .
Linksys driver download .


1 .
Tag Linksys adapteren fra computeren .
2 .
Tag Linksys installationsdisken og sætte det ind i skuffen på din computer . Hvis du ikke har installations disk, som ikke kommer med hver Linksys adapter , skal du gå til Linksys hjemmeside og finde driveren til din adapter .
3 .
Open installationen programmet. Bemærk, at hvis du bruger en installation disk , vil programmet automatisk åbne af sig selv .
4 .
Vælg " Install Device Drivers " på hovedmenuen , og følg alle instruktionerne til installation . Når du kommer til den sidste side , klik på " Udfør . " Nu skal du genstarte computeren for at anvende de ændringer, du har lavet . Linksys netværkskort skal fuldt konfigureret på dette punkt .


Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:hvordan man bruger en netværksforbundet usb vinduer printeren på en mac 

Kommentarer

Code:
change