hvordan man tilslutte en Samsung LCD TV til et trådløst netværk

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-04

Montering dit Samsung LCD tv til dit hjemmenetværk , vil tillade dig at bruge din " store skærm " at surfe på internettet , spille spil og se film fra dit hjem computere . Etablering af forbindelsen er ikke svært --- proceduren vil naturligvis variere lidt afhængig af tilslutninger findes på din specifikke Samsung model , så har din brugermanual på hånden til at fastlægge de nødvendige metode

Du skal bruge: .
DVI eller VGA -kabel .


1 .
Kontakt din brugermanual at afgøre , om din Samsung LCD bruger en DVI -eller VGA- forbindelse til at acceptere et input fra din pc . Hvis du mangler din brugermanual , kan du se online ved at gå til Samsung hjemmeside og ser op på specifikationer for netop din model .
2 .
Køb det korrekte kabel ( enten en VGA eller DVI- kabel ) , afhængigt af type forbindelse er til stede på dit fjernsyn . Sæt den ene ende af kablet til bagsiden af din computer på det punkt, hvor din skærm vil typisk vedhæftes, og den anden ende af kablet til VGA- eller DVI- tilslutningen på bagsiden af dit tv .
3 .
Indstil tv til at acceptere enten en VGA-eller DVI -signal , enten ved fjernbetjeningen eller på -sæt " Menu " knappen . Det er typisk findes under "Kilde "menuen på fjernsynet eller opnås ved at trykke på " Input " knappen på fjernbetjeningen , men det kan variere fra model til model , så konsultere din brugervejledning , hvis du ikke kan se disse specifikke knapper /menuer .
4 .
Genstart den computer, som tv er fysisk knyttet til automatisk registrering TV'et som skærm , at afslutte sin forbindelse til dit trådløse hjemmenetværk . Tv skal vise opstartsmeddelelser af computeren som den indlæses i operativsystemet , i modsætning til at vise en tom blå skærm .


Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:hvordan man kan tilslutte et netværkskabel diskdrev 

Kommentarer

Code:
change