hvordan man tilslutte en USB-scanner til mit netværk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-07-19

En scanner er en computer perifer , der giver brugerne mulighed for at skabe digitale billeder af dokumenter eller andre flade genstande. Selv om denne enhed kan være meget nyttigt, vil mange boliger eller små virksomheder ikke behøver at have en scanner placeret på hver arbejdsstation . Dog kan mange mennesker har behov for at udnytte scanneren , men ikke ønsker at gener den person, hvis computer scanneren er tilsluttet . Derfor er den bedste løsning er at dele scanneren via et netværk . Dette vil give flere folk til at bruge scanneren , og samtidig være i stand til at køre softwaren fra deres egen maskine .

Du skal bruge: .
Network kompatibel USB-scanner


1
Slut scanneren til en computer og sætte det ind i en stikkontakt
<. br > 2 .
installere den medfølgende software , og sørg for at vælge " netværk " , der vil tildele en IP- adresse til scanneren . Registrerer IP- adresse, når den er stillet .
3 .
Installer software på alle de andre computere på netværket , der ønsker at udnytte USB-scanner .
4 .

Vælg " netværk " under installationen af softwaren og indtast IP- adresse, hvis installationsguiden ikke er i stand til at finde USB- scanner på egen hånd .
5 .
Test din netværks USB-scanner , når installationen er færdig . Hvis scanneren ikke fungerer , installere igen , da det kan være muligt , at scanneren IP -adresse er ikke korrekt .

gode råd og advarsler


  • computer tilsluttet direkte til USB- scanneren skal være aktiveret for andre brugere på afstand til at betjene scanneren .


  • Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan man lægger et netværk stik til en Ethernet-kabel     

    Kommentarer

    Code:
    change