Forskellen mellem en netværksprinter & en USB-printer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-12

USB printere bruger en direkte forbindelse mellem printeren og en computer . Netværksprintere forbindelse til et netværk og kan tilgås af flere maskiner . I begge tilfælde kan tilslutninger være kabelforbundne eller trådløse . USB -printere tendens til at være billigere og mere almindeligt tilgængelig end netværksprintere . Der er flere løsninger for at bruge en USB- printer på en computer -netværk , herunder deling adgang via computer , ved hjælp af trådløse forbindelser eller konvertere printeren via en plug -in -enhed

USB -printere

En USB- printer er tilsluttet direkte til en enkelt computer via et USB -kabel . Denne metode betyder, at det er let at tilslutte sådan en printer til en computer , der har en USB- port . Det er langt mere udbredt end den ældre serielle eller parallelle printer havne , som er sjældne på moderne maskiner , især bærbare computere som netbooks og bærbare computere. En USB- printer normalt kan sættes og unplugged uden behov for at genstarte en computer før udskrivning .

netværksprintere

En netværksprinter er ikke bundet til nogen bestemt computer . Det kan tilgås af alle computere på samme netværk . I de fleste hjem set- ups , betyder det , at printeren er sluttet til en router enten med en kabelforbindelse eller trådløst , på samme måde som de forskellige computere i hjemmet. Den vigtigste fordel er, at så længe printeren er tændt , kan enhver computer udskrive til den .

Deling

De fleste USB- printere, der er forbindelse til en maskine kan indstilles op til at være tilgængelige for andre computere på en netværket . Dette kan gøres gennem Kontrolpanel i Windows , eller USB Printer Sharing programmet på Mac-computere . Den store ulempe ved denne løsning er, at computeren tilsluttes direkte til printeren skal være tændt og logget ind for printeren skal være tilgængelige for andre maskiner .

Printservere

En USB- printer kan konverteres til at handle i på samme måde som en netværksparate printer ved at tilføje en USB- printerserver . Dette er en hardwareenhed , der sættes i USB- porten på printeren , og derefter sluttes til et netværk , enten trådløst eller via et Ethernet- kabel . Enheden blot gengiver den interne printerserver, der er indbygget i en netværksprinter. Priserne starter fra omkring 50 dollar .

Wireless

Nogle printere kan oprette trådløs forbindelse . Med en netværksprinter , vil denne forbindelse være mellem printeren og netværket router , og det vil normalt være via Wi-Fi . Med en USB- printer , vil forbindelsen være mellem printeren og computeren , og vil normalt foregå via Bluetooth eller infrarød . Det kan spare behovet for konstant tilslutning og frakobling af printeren , især med bærbare computere , der bruges i flere forskellige steder . En ulempe ved infrarød er , at det kræver en direkte linje af syne mellem computeren og printeren .


Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan man etablerer en netværksprinter uden internetforbindelse 

Kommentarer

Code:
change