forskelle mellem en ATX & ATX

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-21

En af de første skridt i opbygningen af eller opgradering af et computer er at afgøre, hvilke bundkort til at købe . Dette påvirker ikke blot den type processor , der kan anvendes , men også hvor meget RAM og hvor mange udvidelseskort ejeren kan tilføje . Der er en række af bundkort form faktorer at vælge imellem , men de to mest almindelige er ATX og Micro ATX . På trods af deres popularitet , er der en række forskelle mellem dem .

fysiske størrelse

Alle ATX bundkort er 12 " med 9 . 6 " ( 305 mm x 244 mm ) i størrelse Som navnet antyder , Micro ATX boards er mindre-. ikke er større end 9,6 " med 9,6 " ( 244 mm x 244 mm ) i størrelse

. Denne forskel i størrelse påvirker størrelsen af computeren . ATX computere er meget store . fleste computer beslutningstagere, herunder Dell og HP , skal du bruge Micro ATX bundkort til at producere mere pladsbesparende computere .

ombordværende dele

Når det kommer til computer hardware , størrelse spørgsmål . Fordi ATX bundkort er større , de typisk indeholder flere komponenter end deres Micro ATX kolleger .

Mens forskelle varierer meget fra model til model , ATX bestyrelser normalt har plads til mere hukommelse samt et større antal PCI og PCI-Express udvidelsespladser .

Cost

Der er ingen hårde-sæt reglen for bundkort omkostninger , men generelt er Micro-ATX boards billigere end ATX modeller , fordi mindre materiale er anvendt under fremstillingen.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:forskellige typer af edb- ram 

Kommentarer

Code:
change