hvad er de tre vigtigste dele af en computer ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-27

Computeren er et kraftfuldt værktøj til at lære , at indhente oplysninger og behandling af data . Edb- systemer har udviklet sig til mindre kraftfulde komponenter med stor forarbejdning kapaciteter . Dagens edb -systemer ( femte generation edb -systemer ) er hurtigere end deres forgængere i forhold til programmet, applikationer og data hentning . De tre vigtigste komponenter ( Processing Unit , tilbehør og system software ) at gøre en computer funktionel .

Hovedenhedens

Hovedenheden eller forarbejdning midten af computeren er der, hvor alting starter . Det system starter med bundkortet , som inkorporerer CPU , hukommelse moduler og input /output slots til kort , strømforsyning og harddiske . Bundkortet ligner en lille by med bygninger ( transistorer , input /output slots , boliger til processorer og jumper kontakter ) og gader (kredsløbs linjer , bus arkitektur ) . Mange komponenter på bundkortet indeholder numeriske adresser , der signal til centralenheden ( CPU ) , hvor en vis del er placeret , så det kan tilgås via CPU og hukommelse til at udføre en opgave . Der er andre bestanddele, der indgår på bundkortet , såsom , ekspansion slots , kommunikation havne , tastatur , mus stik , strømstik og et indbygget batteri.

tilbehør

Periferiudstyr komponenter er anordningerne på de vigtigste system til at vise eller til bruges til at udføre visse funktioner , som ikke er en del af hovedenheden eller system . Computerskærmen er et eksempel på en perifer element . Skærme viser edb-applikationer og programmer, som en person med adgang til eller arbejder på . Monitor størrelser til computere området fra 14 til 36 inches . En printer kan betragtes som en ekstern enhed , der modtager oplysninger fra operativsystemet til at udskrive dokumenter . Andre poster , der kan betragtes som perifere enheder er scannere , web -kameraer , eksterne tape og disk drev og multimediesystemer .

System Software

Nej computer ville være komplet uden system -software. Operativsystemets software sætter behandlingen miljøet og håndterer alle nytte rutiner og opkald mellem operativsystemet og system hardware . Applikationssoftware er programmer tilgængelige for slutbrugeren , såsom , regnskab , database og regneark programmer til at udføre en opgave . De fleste operativsystemer er Windows-baserede operativsystemer , der giver brugeren med en grafisk brugergrænseflade ( GUI ) i form af ikoner til at få adgang til programmer . Windows-baserede system software består af integrerede værktøjer til at hjælpe med at opretholde enheder som Scandisk , som udfører disk vedligeholdelse aktiviteter .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan optage tv signal til et pc 

Kommentarer

Code:
change