hvordan du installerer en HP Deskjet 3320 printer uden en disk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-29

Med alle de installations -cd'er og produkt manualer, der fulgte med maskinel , er det let at miste noget . Hvis du har mistet installationsdisk , der fulgte med din HP Deskjet 3320 , kan du bruge internettet til at installere printeren på en computer . Hewlett Packard faktisk anbefaler at downloade printerens software og drivere fra sin hjemmeside , hvis computeren har et operativsystem, der er nyere end printeren
1 .
Tænd computeren og Deskjet 3320 . Kontroller, at USB -kablet ikke er sluttet til printeren . Åbne computerens webbrowser og gå til hp. com .
2 .
Klik på " Support og drivere "-fanen øverst på siden . Vælg knappen " Download drivere og software " og skrive " Deskjet 3320 " i det tomme felt , og tryk derefter på " Enter " på tastaturet .
3 .
Vælg det operativsystem, din computer bruger . Under afsnittet " Drivers ", skal du klikke på linket mærket " HP Deskjet Full Feature software og driver . " Dette vil åbne en download dialogboks , hvor du skal vælge, hvor på den computer , du ønsker at gemme installationssoftware .
4 .
Åbn installationssoftwaren efter at det er færdig med at downloade . Følg vejledningen på skærmen , som vil variere afhængigt af det operativsystem , du bruger . Når installationen er færdig , skal du genstarte computeren . Når operativsystemet starter op igen , skal du sætte USB-kablet i Deskjet 3320 og computeren .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du tilslutter en elektrisk kondensator mikrofon til en pc 

Kommentarer

Code:
change