hvordan du installerer mere hukommelse i Windows XP

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-30

Installation af mere hukommelse i Windows XP er en nyttig måde at forbedre ydelsen på din computer . Bærbare og stationære computere både er designet til enkle hukommelse opgraderinger , selvom du skal sørge for at undgå uheld beskadige computeren , mens du tilføjer hukommelse . Det er også vigtigt at sørge for , at du køber den rigtige type hukommelse til computeren , da hastigheder og stiktyper variere

Du skal bruge: .
computer, der kører Windows XP
. Stjerneskruetrækker ( # 00 eller # 0 størrelse er mest almindelige ) .
Memory opgradering.
Grundstødning armbånd ( ekstraudstyr ) .


1 .
Køb den rigtige type hukommelse . Der henvises til din computer instruktionsbog eller besøge producentens websted for at bestemme , hvilken type hukommelse din computer kræver . Derudover hukommelse producenten Crucial tilbyder et gratis program du kan hente og installere . Softwaren vil tjekke din computer og fortælle dig størrelse og type hukommelse du har brug for .
2 .
Sluk for computeren . Næste , tage netledningen fra bagsiden af computeren . Hvis der arbejdes på en bærbar computer med en aftagelig batteri , træk batteriet , før du starter opgraderingen .
3 .
Åbn computerens kabinet . På en bærbar eller Netbook computer , er hukommelsen sandsynligvis tilgængelig fra undersiden af computeren i et rum sikret med skruer . På en stationær computer , vil du have at skrue sagen for at fjerne det , nogle computere har en quick-release for den side af sagen , at muliggøre lettere hukommelse opgraderinger
4
Find . hukommelsen slots . Disse er på dit bundkort og kan identificeres ved den hvide clips på siderne af hver slot , de er brugt til at sikre hukommelsen. Før røre noget på indersiden af sagen , jorden selv ved at røre en metal del af chassiset eller lægge på din jordforbindelse armbånd .
5 .
Fjern gamle hukommelsesmoduler . Hvis din computer har ingen fri hukommelsespladser , skal du fjerne den gamle hukommelse til at installere nye moduler på din Windows XP- computer . Hvis du vil fjerne hukommelsen , tryk udad på fastgørelsesklemmerne på siden af hver hukommelsesplads . Når klippene er skubbet udad , vil hukommelsesmodulet løft lidt . Træk den gamle hukommelsesmodul ved at løfte det lige ud .
6 .
Sæt den nye hukommelse . Skub moduler i sprækken på en lille vinkel . Sørg for, at benene på hukommelsen linje med benene på bundkortet . Når hukommelsen er korrekt justeret og skubbet ind, tryk nedad på hukommelsen , indtil fastgørelsesklem låse den på plads .
7 .
Saml sagen ved hjælp af skruerne fjernet i trin 3 . Sæt strømkablet , og på bærbare computere , skal du indsætte batteriet .
8 .
Tænd computeren og lad Windows XP til at indlæse . Når det er indlæst , skal du højreklikke på " Denne computer ", vælg " Egenskaber "og klik på fanen "Generelt" . Sørg for , at computeren viser mængden af hukommelse , du har installeret som aktiv.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer min HP f380 printer uden setup cd 

Kommentarer

Code:
change