hvordan du installerer min HP f380 printer uden setup cd

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-30

HP F380 er en af Hewlett Packard 's Photosmart Printere . Printeren er designet til at udskrive helsides farvetryk med inkjet -teknologi . Hvis du har ejet F380 i nogen tid eller har arvet printeren fra en anden , er der en god chance for installations-cd'en er blevet fejlanbragt . Hewlett Packard faktisk anbefaler at downloade installationen software og drivere til printere fra HP's websted , at sikre at du har en version af den software, der er kompatibel med dit nuværende operativsystem .
1 .
Tænd for F380 og den computer, du vil installere printeren på . Kontroller, at USB -kablet er ikke tilsluttet til printeren på dette tidspunkt .
2 .
Åbn computerens internetbrowser og gå til hp. com . Klik på " Support og drivere "-fanen øverst på siden . Vælg alternativknappen ved siden af " Download software og drivere " og skrive " F380 " i den tomme boksen nedenfor . Tryk på " Enter " -tasten.
3 .
Vælg det operativsystem , du bruger på din computer , og derefter klikke på linket " HP Photosmart software og drivere . " En download dialogboks vises . Vælge en placering på computerens harddisk for at gemme installationsprogrammet og vente på, at hente .
4 .
Åbn installationssoftwaren ved at dobbeltklikke på programmets ikon . Følg anvisningerne på skærmen , som vil variere afhængigt af hvilket operativsystem du bruger . Når installationen er fuldført , skal du genstarte computeren . Tilslut USB- ledningen sikkert til computeren og printeren .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du foretager fejlfinding den åbne dør fejl for hp officejet d125xi 

Kommentarer

Code:
change