hvordan man får et 3G-netværk uden en trådløs router

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-05

3G eller tredje generation , generelt betegner det netværk trådløse mobiltelefoner bruge til at forbinde til internettet . Det har en øget dataoverførsel fart over den ældre 2G- net ( men er langsommere end den op og kommer 4G ) . Selvom du kan bruge en trådløs router i forbindelse indhold til et 3G-netværk , du også kan bruge andre enheder og hardware til at forbinde til netværket

Du skal bruge: .
3G trådløs telefon
3G trådløse kort .


1 .
Tænd din 3G trådløse mobiltelefon . Alle nye smarte telefoner kan oprette forbindelse til et 3G- netværk , hvor det er muligt . 3G mulighed er allerede indbygget og du behøver ikke at tænde eller slukke . De fleste telefoner viser en " 3G "ved siden af signalstyrken baren for at indikere , kan du oprette forbindelse til et 3G- netværk .
2 .
Køb et trådløst 3G- kort til din bærbare computer . De fleste trådløse virksomheder sælger disse små PCI Express-kort ( du har brug for en trådløs plan om at oprette forbindelse til 3G ) . Kortet glider ind i det lille PCI Express Card åbningen på siden af din bærbare computer . Når indsat , kan du oprette forbindelse til internettet ud af et 3G- net overalt nettet tilbydes .
3 .
Tænd Apple IPAD . IPAD fungerer på samme måde med en PDA eller smartphone , og 3G mulighed er allerede tændt ( sørg for at have 3G version og ikke den standard " wireless " version ) . Med 3G på IPAD du kan få adgang til internettet og også downloade indhold direkte til din bærbare enhed .


Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan man finder den netværksnøgle til en Linksys router 

Kommentarer

Code:
change