hvordan man finder den netværksnøgle til en Linksys router

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-04

Linksys trådløse routere ofte bruger kryptering, når radio-og tv trådløst netværk signaler . Denne kryptering kræver , at computere forbinde til netværket har en krypteringsnøgle , der gør det muligt for routeren at anerkende, at de kan oprette forbindelse til netværket . Hvis du ikke kender denne nøgle , kan du finde ud af , så længe du har en computer tilsluttet til det kablede eller trådløse router

Du skal bruge:
Computer tilsluttet router

.
1 .
Åbn en webbrowser, og navigere til IP- adressen på den router , som regel noget i retning af " 192 . 168. 1. 1 . " Du kan blive bedt om at indtaste et brugernavn og en adgangskode . Hvis du ikke kender brugernavn og password , henvises til brugervejledningen for netop din router , som standard brugernavn og password kan variere afhængigt af routeren model .
2 .
Klik på " Wireless "-fanen og vælg derefter " Wireless Security " sub-fanen .
3 .
Kig på den værdi, ved siden af etiketten "Netværk nøgle "," WEP nøgle "eller " WPA nøgle ", afhængigt af den type værdipapirer, som er oprettet på netværket . Denne værdi er det netværk nøglen til dit trådløse netværk , og er, hvad du vil skal tilslutte din computer til netværket .


Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan du installerer en netværksprinter på min laptop 

Kommentarer

Code:
change