hvordan man kan fjerne computervirus , når computeren download er tilgængelig

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-31

Virus infektioner i din computer er på lejlighed helt invaliderende . Din computer kan have virus i det omfang , at infektionen gør en internetforbindelse umuligt , eller du kan logge på nettet , men virus vil ikke lade dig downloade software for at slippe af det . Men at fjerne disse vira er muligt uden en ny download til at hjælpe

Du skal bruge:
Restore disk


1
Kør virus software allerede er installeret . på din computer . Hvis det er op til dato , kan dette tage sig af situationen.
2 .
købe nogle nye software fra en computer butik . Installere og køre den. Dette kan ikke hjælpe , da virus er under konstant udvikling og gemme software vil højst sandsynligt kræve en opdatering , så snart du installerer den . Da henter ikke er en mulighed , kan du ikke opdatere programmet.
3 .
Slet unødvendige filer som dem i midlertidige mapper . De pågældende virus eller malware undertiden at skjule sig i disse typer af filer og slette dem kunne løse problemet .
4 .
Gå ind i Denne computer og åbn Egenskaber . Åbn Systemgendannelse og klik på " Slå Systemgendannelse . " Klik på " OK ". Nogle gange kan en virus er fjernet af anti-virus software , men er geninstalleres , hver gang computeren genstartes . Hvis virus er tilbage på systemet efter den virus software fjerner det , vil det stoppe den. Genstart computeren .
5 .
Klik på Start -knappen i nederste venstre hjørne af skærmen og åbne Startup filen for at kontrollere Start programmer . Dette er et andet sted en virus kan geninstallere sig selv . Hvis du har Windows 7 , skal du vælge Alle programmer mulighed for at kunne se Start -fil. Kig efter eventuelle start programmer, du ikke kender . Hvis du finder nogen , forskning navnene på filen for at se, om de er malware eller en virus . Slette dem , hvis de er .
6 .
flytte vigtige dokumenter til en disk til forvaring for at begynde et komplet system geninstallere , og derefter scanne den disk med din virus software til at sikre, at det ikke indeholder vira . Sæt din geninstallere disken i drevet og lukke computeren ned . Disken skal være i computeren, når du genstarter den . Dette vil starte automatisk geninstallere proces .
Hvis du ikke har en disk , er den geninstallere proces indbygget i computeren . Genstart computeren . Hvis du arbejder uden en disk , skal du se genstarte skærmen for muligheden for at trykke på " F11 " for at omkonfigurere computeren . Vælg den ønskede indstilling . Computeren vil give dig mulighed for at geninstallere det tilbage til sin oprindelige konfiguration og gemme alle filer til en mappe , eller aftørring computeren ren for alle filer og genoprette det til sin oprindelige konfiguration . Prøv den gemme filerne mulighed først og se om dette løser problemet . Hvis ikke , gå tilbage i , og tør computeren ren , virus inkluderet .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer mere hukommelse i Windows XP 

Kommentarer

Code:
change