hvordan man kan forbinde et trådløst netværk router til en kabelforbundet voip router

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-02

Den grundlæggende opsætning af en trådløs og voiceover Internet Protocol (VoIP ) router er ligetil og kan kobles op i løbet af få minutter . Routerne lægger med et standard Ethernet -kabler , der ligner de har overstørrelse telefon stik i begge ender . Hver router skal komme med et kabel i kassen , så du skal ikke have til at købe mere . Hvis du har brug for statister , kan du få dem til enhver elektronik butik eller mest isenkræmmere

Du skal bruge: .
Wireless router
VoIP router .
Ethernet -kabler ( 2 ) .


1 .
Sluk computeren , internet modem og enhver router , som du i øjeblikket er i drift .
2 .
Fjern magt tilledningen fra bagsiden af internettet modem og router ( igen , hvis du i øjeblikket driver én) .
3 .
Kør en Ethernet- kabel fra udgang Ethernet -stikket på internettet modem til en indgang Ethernet -stik på VoIP routeren . Stikket på bagsiden vil være nummereret og vil ikke blive mærket " Internet ".
4 .
Kør en Ethernet-kabel fra stikket mærket " Internet " på VoIP routeren til en indgang på den trådløse router .
5 .
Tænd for din computer og vent på den til at starte op . Stik i Internet modem , tænde den og give den til at starte op-omkring et minut ( du vil se lysene tændes ét ad gangen )
6
Tilslut . VoIP router , tænde den og give den et minut til at starte helt op .
7 .
Sæt stikket i og tænde den trådløse router . Efter et minut , teste VoIP routeren ved at kontrollere for en klartone på telefonen , og test den trådløse router ved at lede efter et signal med din computer eller en bærbar computer . Hvis du ikke har brugt den trådløse router før, skal du muligvis følge producentens anvisninger for at oprette trådløse netværk .


Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan man kan overvåge netværkshardware



 

Kommentarer

Code:
change