hvordan man kan netværket en usb printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-19

Hvis du ikke har råd til en ny netværksprinter , kan du dele en standard USB-printer via et netværk . Det er forholdsvis nemt at oprette en printer på en computer , så har denne computer dele printeren via netværket . Når en computer fungerer som en " print server, " andre computere på nettet kan udskrive til sin tilhørende printer

Du skal bruge: .
internetforbindelse
Trådløs tilslutning.


1 .
Før du kan dele en printer over netværket, skal du vælge en computer for at fungere som printerserver for resten af nettet . Vælg en computer, der er som regel tændt . Hvis computeren er slukket , vil printeren forsvinde fra nettet , og ingen andre computere vil være i stand til at udskrive til den . På grund af størrelsen af IT-ressourcer er nødvendige for at håndtere udskriftsjob , bør den valgte computeren også kun bruges som en printserver. Det er muligt at bruge en printserver computer til andre opgaver , såsom udgivelse eller e-mail , men når et udskriftsjob er modtaget, vil det medføre en midlertidig afmatning , og kan forstyrre andre programmer , der kører .
2 .
Slut printeren til den valgte computer og installere den nødvendige driver og software . Da hver printer er forskellige , en af de nemmeste måder at installere en printer er at besøge producentens websted , hvor du kan søge efter og downloade den nødvendige software for at fuldføre installationen .
3 .

Lav en liste over alle andre computere, som vil sende udskriftsjob via netværket , og notere sig, hvad operativsystemer , de bruger . Hvis en computer har samme operativsystem som printserveren , ikke yderligere foranstaltninger der skal træffes . Hvis for eksempel , er din print server, der kører Windows XP og en anden computer på netværket kører Windows Vista eller Windows 7 , at føreren skal sende udskriftsjob kan være anderledes , så du kan være nødvendigt at tage yderligere skridt , før du fortsætter .

4 .
Tjek listen for ethvert operativsystem paradoksproblemer . For eksempel , din print -server, hvis bruger Windows XP , og du har en computer med Windows Vista på dit netværk , printerserveren sender XP-versionen af driveren til Vista maskinen, når den forsøger at tilføje printeren , hvilket kan forårsage fejl eller systemet går ned . Sørg for , at hver computer har de printerdrivere til sit operativsystem . Retur til printerproducentens websted og derefter downloade og installere den korrekte driver til den pågældende computer .
5 .
Tilbage til printserveren , og åbn printerens kontrolområdet . For alle Windows-operativsystemer , er listen over installerede printere til rådighed på Control Panel , som normalt ligger på Start Menu. Åbn printerens kontrolpanel området , til tider med titlen " Printere og faxenheder ", og den nyinstallerede printer vil blive opført der . Hvis der er flere , der er anført printere , være sikker på at den du lige har installeret , er inkluderet .
6 .
Højreklik på den printer, du vil dele over netværket , så vælg "Egenskaber " fra den menu, der vises . Om egenskaberne vindue, der åbnes , mærkes klikke på fanen "Deling ". Vælg indstillingen "Del denne printer " , og det vil låse " Del Name " feltet . Dette er navnet på printeren som andre computere på netværket vil se det , så ind i en logisk og let at huske navn for det .
7 .
Klik på "Anvend "knappen nederst i vinduet for at anvende de printerdeling indstillinger, du lige har indtastet. Hvis der ikke fejl eller advarsler vises , skal du klikke på "OK "for at gemme ændringerne permanent . Nu, hvor printeren er sat til at være delt , er det synligt på nettet til alle andre computere .
8 .
Gå til hver computer på netværket , der bruger den delte printer , og åbn samme tryk kontrolområdet på Kontrolpanel. På den øverste venstre side , bør der være et link der hedder " Tilføj en printer . " Hvis dette ikke er synlig , skal du højreklikke på en tom plads i hovedområdet under listen af andre installerede printere ( hvis nogen ) og vælg " Tilføj printer ".
9 .
Klik på " Næste " knappen og det vil spørge, om den printer, du tilføjer, er en lokal printer eller en netværksprinter . Vælg netværksprinteren og klik på " Næste " igen .
10 .
Denne nye skærm giver flere muligheder for at finde printernetkortet computeren og dens printer på netværket . Afhængig af opsætningen af dit netværk , skal du vælge uanset hvilken metode der er mest effektive . Standardindstillingen , " Gennemse for en printer , " viser en liste over alle enheder på netværket . Du kan navigere gennem listen for at finde navnet på printernetkortet . Klik på plustegnet ved siden af print serverens navn til en liste over alle sine tilsluttede enheder og delt printer , vil blive opført der . Vælg denne printer , og klik på " Næste ".
11 .
En sikkerhedsadvarsel vises muligvis sige , at printernetkortet er ved at sende en driver til den aktuelle computer , og dette bør kun gøres hvis printernetkortet er tillid til. Klik på " Ja " for at tillade , at processen fortsætter. Føreren at få adgang til printeren vil blive sendt over nettet og installeres automatisk . Hvis det installeres uden problemer , det sidste skærmbillede spørger , om denne nyligt tilføjede printer bør fastsættes som standard . Standardprintere er dem , der udskriftsjob bliver sendt til , hvis ingen printer er specielt valgt , når en bruger udskriver et dokument . Vælg " Ja " , hvis printeren kommer til at være den primære printer , der anvendes til de fleste udskriftsjob eller "Nej " , hvis det er en backup eller specialiseret printer kun bruges til visse opgaver .
12 .
at teste netværksudskrivning , udskrive et dokument eller en fil fra enhver computer på netværket end printerserveren . Når standarden udskrivningsindstillinger åbnes , bør netværksprinter blive opført som en tilgængelig printer . Hvis det var sat som standardprinter under installationen , vil det allerede være valgt i dette vindue . Hvis det ikke allerede er valgt , venstre klik én gang på den for at vælge det . Klik på " OK " for at sende dokumentet til printernetkortet , som skal sende den til printeren .

gode råd og advarsler


  • Kontakt den person , der konfigurerer dit netværk sikkerhed , hvis printeren ikke vises , mens du bruger browseren til den på nettet i Trin 10 . Nogle hardware , software og Windows sikkerhedsindstillinger kan blokere printerdeling , og de kan have behov for at blive ændret .


  • Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:Computer & netværks kabler     

    Kommentarer

    Code:
    change