hvordan man kan downloade gratis sange fra internettet til en mp3

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-25

MP3 er en musik filformat , at mange mennesker bruger til at afspille musik på deres computer , iPod eller andre bærbare MP3 -afspiller . Dag , en række hjemmesider tilbyder gratis MP3 sange til download . Nogle af disse hjemmesider er nævnt i første afsnit af denne artikel . En anden mulighed er at downloade sangen fra kunstnerens hjemmeside

downloade sange fra Music Hjemmesider


1 .
Klik på et link fra Resources afsnit i denne artikel for at åbne en hjemmeside , der tilbyder gratis downloades MP3'er. Nogle af disse hjemmesider er Stereogum , EZ -Tracks , AirMP3 og ARTISTdirect .
2 .
Vælg en sang fra de forskellige musikgenrer , der er anført på siden eller vælge en sang fra kategorier såsom Seneste Sange eller mest populære . Hvis du har en bestemt sang i tankerne , så skriv navnet på nummeret i søgefeltet på siden .
3 .
Klik på "Download " knappen ved siden af sang . Klik på " Gem som "for at gemme filen i en mappe eller på skrivebordet på din computer .
4 .
Åbn sang og afspille den i afspilleren , du plejer at bruge til afspilning af musik ( for eksempel iTunes . Windows Media Player , Winamp og så videre )Du kan også overføre det til din iPod eller mp3 -afspiller .

downloade sange fra kunstnere Hjemmesider


1 .
Besøg hjemmeside kunstner, hvis sange, du kan lide. Hvis du ikke kender kunstnerens hjemmeside , skal du blot skrive navnet på kunstneren i tekstfeltet for din søgemaskine ( Google , MSN , Yahoo og så videre ), og klik på linket til hjemmesiden fra søgeresultaterne .

2 .
Gå til Musik /Sange del af hjemmesiden . Her finder du anført sange af den pågældende kunstner . Klik på en sang for at se , om det er tilgængelig for gratis download .
3 .
Klik på "Download " knappen ved siden af sang ( hvis sang er tilgængelig for download ) . Klik nu på " Gem som "for at gemme filen i en mappe eller på skrivebordet på din computer .
4 .
Lyt til sangen på din computer eller overføre den til din MP3 -afspiller .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man åbner en dell pc sag 

Kommentarer

Code:
change