hvordan man kan lave en windows xp dvd -afspiller

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-09

At have en dvd -afspiller på din Windows XP -system er en god ressource for at se DVD'er , der kører software pakker og musikoptagelse . Problemer med DVD -afspillere er almindelige i det tekniske samfund , men der er flere ting , som mange brugere ikke er i overensstemmelse med når de benytter deres DVD -afspiller i Windows XP-operativsystemet . Her er en trin-for-trin guide om hvordan du løser almindelige problemer, du kan opleve med din Windows XP DVD -afspiller

Du skal bruge: .
Computer
DVD -drev .
DVD -drev software /installationsdisk .
Internetadgang .
Skruetrækker .

Processen


1 .
Tænd for din computer og vent til Windows XP til at starte op . Højreklik på " Denne computer " ikonet på skrivebordet på din computer . Klik på " Egenskaber ". Klik på " Hardware ". Klik på " Enhedshåndtering ".
2 .
Rul vinduet ned , indtil du kommer til DVD /CD-rom -drev . Hvis du ikke kan se din dvd- drev på listen , så bliver du nødt til at åbne tårnet .
3 .
Skru skruerne, der holder den side af tårnet på plads og sætte dem i et sikkert spot . Se ud over bundkortet og gøre en lys stresstest på kablet der kommer fra bagsiden af dvd- drev til bundkortet .
4 .
Wiggle netledningen på bagsiden af DVD- drev at se , om det er løst . Ledningen er normalt rød eller gul . Når kablerne er blevet genetableret eller strammes, kan du samle tårnet .
5 .
Gå tilbage til computerskærmen og se om DVD /CD -rom-drevet er dit drev vises . Klik på + tegnet til venstre for den . Kig på tilsluttede enheder , og sørg for at der ikke er et gult udråbstegn ved siden af. Hvis der er et gult udråbstegn højreklikke på den og vælg " Repair ".
6 .
Højreklik på din DVD -afspiller , hvis der ikke er et gult udråbstegn ved siden af og Vælg " Fjern ". Klik på " Ja " til næste pop-up , og drevet vil blive fjernet .
7 .
Klik på " Start " menuen og vælg " Luk computeren ". Klik på " Genstart "og vent til computeren til at genstarte .
8 .
Klik Ja, når " Tilføj ny hardware " vindue popper op . Du vil blive spurgt, om du ikke ønsker at forbinde til internettet for at finde de relevante drivere til dit system . Klik på " Ja ".
9 .
Installer de rigtige drivere gennem installationsguiden og genstart derefter computeren igen . Når computeren er startet , vil dit system være klar til at bruge DVD- afspilleren .
10 .
Sæt en dvd i drevet og vent til det at begynde at spille .

Tips og advarsler


  • Prøv en Windows Update , før du sletter drevet fra enheden manager. Windows Update kan findes i din Start -menuen eller nederst til højre på skærmen .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:harddisk installation & backup     

    Kommentarer

    Code:
    change