hvordan man kan reparere & udskifte en dell C600 LCD-skærm

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-16

Dell Latitude C600 modellen laptop benytter en flydende-krystal display ( LCD ) skærmen som en skærm . Hvis den bærbare computer er faldet , sad på eller på anden måde beskadiget , kan skærmen knæk . Snarere end erstatte den bærbare computer , det er mere omkostningseffektivt at udskifte LCD-skærmen . Udskiftning af skærmen kan ske med et par værktøjer og en lille investering af tid

Du skal bruge: .
Flat-skruetrækker
Stjerneskruetrækker.

Demontering og fjernelse af LCD skærm


1 .
Sluk den bærbare computer ud og tag strømforsyningen . Afmonter alle eksterne tastaturer , mus eller højttalere. Fjern alle tilsluttede PCMCIA- kort fra thepr slots , der ligger på siden af den bærbare computer . Afbryd alle andre tilsluttede enheder , såsom eksterne cd-rom enheder eller harddiske .
2 .
Luk den bærbare computer og vend det på hovedet . Skub og hold batteri- bugten låsen , og skub derefter primære batteri ud af den bærbare computer. Fjern den sekundære batteriet, hvis det er til stede . Brug stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer fra bunden af den bærbare computer , der holder harddisken på plads ( harddisken er placeret langs kanten af computeren med højttalerudgang havne ) og skub harddisken ud .
3 .
Vend den bærbare computer igen og åbn skærmen . Brug den flade-skruetrækker til forsigtigt løfte op hak kanten af det centrale kontrolrum dække derefter fortsætte med at trække den op og væk fra den bærbare med fingerspidserne indtil det kommer fri . Den centrale styring dækning er striben af plastik , der løber langs toppen af tastaturet og har afbryderen på det. Luk skærmen . Pop ud hængseldækslerne med den flade-skruetrækker .
4 .
Fjern de fem skruer på bagsiden kanten af den bærbare computer , der holder på skærmen hængsler med stjerneskruetrækker . To skruer hold højre hængsel og tre skruer i venstre hængslet .
5 .
Åbn skærmen så den ligger fladt , med skærmen opad . Brug stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer , der holder EMI skjoldet beslaget på plads . Disse skruer er placeret ved siden af venstre hængsel . Fjern EMI skjoldet beslaget for at finde de skærm- båndkabelstikket .
6 .
Træk lige op på skærmen-båndkabelstikket for at koble det fra systemkortet . Løft hele skærmen forsamling op og ud af bunden sagen . Det bør komme gratis let . Braklægning bunden sagen .
7 .
lirke seks gummi skruen dækker ud af skruehullerne på skærmrammen ( plasten området omkring LCD skærmen) med flad skruetrækker . Fjern de seks skruer fra ringen med stjerneskruetrækker . Brug kanten af den faste skruetrækker til forsigtigt at lirke ringen fra displayet forsamling uden at beskadige skærmen eller eventuelle underliggende komponenter .
8 .
Brug stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer fra hver side af LCD -skærmen , skal du fjerne så enkelt skrue , der lægger skærmkablet til skærmen forsamling . Hvis det er nødvendigt , afbryde skærmkablet fra bunden af LCD- skærmen ved at trække lige op på kablet under fanen . Mange udskiftning LCD- skærme kommer med et display kabel allerede sidder på skærmen .
9 .
Løft LCD -skærmen ud af skærmen forsamling. Braklægning .

Udskiftning af LCD- skærm og Genmontering


1 .
Placer den nye LCD- skærmen i displayet forsamling ved at indsætte bunden af skærmen først og derefter forsigtigt om fastsættelse af den øverste del , og sørg for der er intet forhindrer skærmen fra liggende helt fladt . Hvis det er nødvendigt , i forbindelse skærmkablet til bunden af LCD- skærmen . Sæt de to skruer , der fastgør hver side af LCD- skærmen for at skærmen samling ( fire skruer i alt ) med stjerneskruetrækker . Udskift den skrue, der holder skærmkablet på plads .
2 .
Placer skærmpladen på displayet samling og snap den tilbage på plads ved at anvende let tryk på hver kant . Sæt de seks skruer , der fastgør ringen til skærmmodulet med stjerneskruetrækker . Udskift gummi skruen dækker ved at trykke dem på plads over hver skrue på ringen .
3 .
Line op på hængslerne med hængslet hulrum i bunden sagen . Sænk skærmen ned i bunden sagen . Tilslut display- båndkabelstikket til systemkortet . Udskift EMI skjoldet beslag. Sæt de to EMI skjoldet beslag skruer ved hjælp af Phillips skruetrækker . Luk skærmen .
4 .
Sæt de to skruer til højre hængsel og tre skruer på venstre hængsel med stjerneskruetrækker . Pop hængseldækslerne tilbage på hængslerne . Åbn displayet og erstatte den centrale styring dække trykke forsigtigt på den, indtil den klikker på plads . Luk skærmen og vend det på hovedet . Udskift det primære batteri i batterirummet . Udskift harddisken ved at skubbe det tilbage i harddiskplads og erstatte de to harddisken skruer ved hjælp af Phillips skruetrækker . Drej den bærbare computer tilbage over og åbne skærmen .
5 .
Sæt strømforsyningen i den bærbare computer og derefter i en stikkontakt . Tryk på afbryderknappen . Dell POST ( Power On Self-Test ) skærm skulle vise , hvilket indikerer , at den nye LCD- skærmen fungerer korrekt .

gode råd og advarsler


  • Hvis skærmen stadig sort efter at dreje den bærbare computer på , magt den bærbare computer ud , afmonter strømforsyningen , fjerne batteriet ( eller batterier ) , fjern harddisken , skal du fjerne den centrale styring dækning og EMI skjold , derefter frakoble skærmkablet og systemkortet . Saml den bærbare computer og teste skærmen igen .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man finder den mhz til en Intel Pentium -processor     

    Kommentarer

    Code:
    change