hvordan man kan undgå papirstop i en kodak 5500

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-08

Kodaks 5000-serien af inkjet -printere, der omfatter 5500, kan findes i mange hjem og kontorer . Som med de fleste inkjetprintere , kan papiret lejlighedsvis sidder fast i printeren , hvilket medfører en marmelade . Men med et par forholdsregler , kan du begrænse mængden af tid, du bruger der beskæftiger sig med papirstop
1

Sørg for blækpatroner sidder korrekt . Åbn dækslet , fjerne de to patroner og erstatte dem . Tryk ned på fanen foran hver patron , indtil du hører et klik . Klikket angiver patronen sidder korrekt .
2 .
Sørg for at alle emballeringsmaterialer er fjernet fra indersiden af printeren . Kodak skibe sin printere med tape og skum omkring printeren og nogle af de komponenter, så åben adgang døren og se sig omkring for at sikre, at der er nogen rester af den emballage .
3 .
Brug papir af den korrekte type og vægt . Kodaks specifikationer for almindeligt papir vægt i 5000 -serien er 17 til 24 lbs. Printerne er også designet til en bred vifte af specialpapir , herunder belagt og fotopapir .
4 .
Sæt printeren indstillingerne for den type papir, som du udskriver . Efter at have valgt "Udskriv ", klik på " Egenskaber " ved siden af printernavnet . Gå til fanen "Avanceret" , og under " Papirtype " vælge den type papir, du vil bruge . Dette vil sikre, at printeren er konfigureret for den aktuelle type og vægt af papir , og det vil hjælpe med at forhindre papirstop .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har en marmelade , ikke rykke papiret ud . Dette kan medføre papir til at sidde fast og skabe mere syltetøj . Træk forsigtigt , indtil papiret glider ud .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:sammenligning af en ekstern harddisk og en intern harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change