sidepris med en inkjet- vs en laserjet

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-30

Omkostningerne per side af inkjet og LaserJet print afhænger af en række faktorer , såsom de oprindelige omkostninger til printeren , hvilken type blæk brugte blækpatron , omkostninger til vedligeholdelse og hvor lang tid det tager at udskrive en side . Også tage hensyn til , hvor meget bruger din printer får

oprindelige pris

Den oprindelige pris for printeren er første faktor at tage hensyn til . Inkjet printere er tilgængelige fra omkring $ 40 til 200 dollars. Laserprintere er typisk dyrere at købe , og koster fra $ 100 til $ 500. I begge tilfælde er den højere ende muligheder sædvanligvis ikke indføre mange vigtige funktioner , men har hurtigere og bedre kvalitet trykning .

Blækpatroner

Inkjet -printere er udstyret med blækpatroner , der er relativt billige , men kræver hyppig udskiftning . Inkjet -printere bruge en sort og en farvepatron , men andre konfigurationer er også almindelige . I de fleste tilfælde koster en blækpatron $ 15 til $ 25 , og producerer 150 til 200 sider . For eksempel , udbytte Canon blækpatroner gennemsnit omkring 19 dollar hver , og 170 sider , som koster omkring 11 cent per side .

Laserjet Toner

Laserjet printere er udstyret med tonerpatroner , der er relativt dyre , men ikke kræver hyppige udskiftning . Ligesom inkjet -printere , typisk de bruger en patron til sort og en til farve . Et tonerpatron koster $ 50 til $ 150, men producerer tusindvis af sider . For eksempel , så en HP tonerpatron koster omkring $ 115, og udbytter 8. 000 sider , udgifter til trykning 1 til 2 cent pr side . Laserjet printere også kræve udskiftning af en tromme om hver 20. 000 sider , hvilket i sidste ende bringer omkostningerne for omkring to cents per side .

Andre overvejelser

I de fleste tilfælde , inkjetprintere slidt hurtigere end LaserJet printere , så efter et par års brug , kan det blive nødvendigt at udskifte printeren . Laserjet printere har flere bevægelige dele og er mere tilbøjelige til at bryde ned , selvom det normalt er muligt at erstatte de enkelte dele, som er nødvendig for at genoprette kvaliteten af printeren . Laserjet printere er sædvanligvis hurtigere end inkjet -printere , især med komplekse billeder , der kræver en betydelig mængde blæk . Hvis effektiviteten er en vigtig faktor , at printeren hastighed er værd at overveje .

Konklusion

I de fleste tilfælde har inkjetprintere en lavere sidepris for forholdsvis sjælden udskrivning , mens LaserJet printere har en lavere sidepris for hyppige og print i store mængder . Brugere , der ikke agter at udskrive mere end et par sider om dagen bør nok holde sig til inkjet -printere , mens de , der har til hensigt at udskrive mere bør overveje potentielle langsigtede besparelser ved at bruge en laserjet printer .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man bruger et webcam til at tale med venner 

Kommentarer

Code:
change