Sådan nulstiller en Acer Aspire ast180 ea350m computer til fabrik reset

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-04

Acer computere er populære valg til både privat-og erhvervsbrug , men det er vigtigt for computer ejere til at have nogle grundlæggende fejlfinding færdigheder . Mens de fleste problemer med Acer -computere ligesom Aspire AST1480 kan løses forholdsvis let , der er tidspunkter, hvor den bedste løsning er at nulstille computeren til fabriksindstillingerne tilstand
1 .
Fjern alle eksterne enheder fra computeren. Den eneste enheder tilsluttet til computeren , bør tastaturet og musen .
2 .
Klik på " Start "knappen og vælg " Luk ". Luk computeren ned .
3 .
Tryk på power -knappen og tryk på " F11 "nede, mens Acer Aspire AST180 støvler op . Vælg " Full Systemgendannelse "fra menuen .
4 .
Klik på " Næste " for at kopiere dine filer til backup mappe på harddisken . Klik på " Genstart "for at genstarte computeren og starte installationen af driveren og programfiler .
5 .
Vent til " Velkommen til Microsoft Windows " skærm, der vises , og klik på " Næste . " Kontroller, at højttalerne på din Acer Aspire arbejder .
6 .
Vælg din tidszone , og er enige om at Windows licensaftalen . Vælg din tidszone , og skriv et navn til din computer . Vælge den rette type internetforbindelse og registrere dig hos Microsoft , hvis det ønskes.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan opgradere fra en PC2700 til en PC3200 

Kommentarer

Code:
change