håndholdt computer udgang metoder

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-06

Enhver bærbar enhed vil kræve et middel til dumping -filer , trykning og bare data til en ekstern destination . Der er flere metoder til at opnå dette , nogle mere pålidelige end andre . Håndholdte computere er varierede i størrelse og kapacitet , fra den talentfulde Intermec CN3 til HP iPaq lommecomputer , som også kan bruges til den slags ansøgninger

Grænseflade med håndholdt

Hver håndholdte enhed har en eller flere grænseflader med udenfor, nogle har flere grænseflader , og det vil være en god idé at opdage de mest energi-effektiv metode for tilslutning . For eksempel kan en Intermec CN3 industrielle håndholdte computer skal transporteres gennem terræn , hvor selv om der er tilstrækkelig signal på Blue-tand piconet , forbindelsen til internettet kan være intermitterende på grund af en svag mobilforbindelse . Maskinen kan holde forsøger at oprette forbindelse . Den effekt vil blive drænet hurtigere på dette tidspunkt , og alle de ressourcer, der anvendes på denne måde kan tages væk fra den blå-tand -forbindelse , hvilket gør evnen til lokal udskrivning mislykkes .

I de fleste tilfælde en håndholdt computer vil være i stand til at slukke trådløs tilslutning midlertidigt . Dette vil spare energi og give lokale trådløse udskrivning i løbet af en blå -tand piconet . Andre måder hånd-helds kommunikere er gennem infrarød ( IR ) og mere traditionelle tilslutningsmuligheder såsom 802. 11b , 802. 11g og 802. 11n . Der vil til tider være en donkraft afløb for RJ45 kabelnetværket Ethernet .
Infrarød ( IR ) udskrivning er meget pålidelig og overraskende kun påvirket af skarpt sollys . Normalt IR udskrivning sker fra en nedad -havn, hvor håndholdte er placeret direkte over printeren og derved undgå indblanding fra solen. Blå-tand print er også pålidelig og kan også være mere effektive over en afstand , da signalet kan sendes gennem et par meter , uanset belysning og andre forstyrrelser fra tilstødende trådløse netværk .

den virkelige verden

Mindst to kommercielle applikationer bruger håndholdte computere til at sende data indsamlet på en salgs rute til en central server . Nogle af disse systemer har den håndholdte computere sidde i en bank af vugger , bruger flere Ethernet- netkort ( NIC ) og andre bruger et trådløst netværk til at sende disse data .

Begge systemer bruger en midt-ware database system til indsamling af ordrer og sende fakturaer ud til håndholdte enheder , som til gengæld , udskrive dem på kundens lokaler, enten med blå-tand eller IR . De data er fanget ved hjælp af et system, der scanner stregkoder , trykt på merchandise . Dette bringer op et emne på computeren og den udløsende øger blot mængden . Når føreren forlader kunde, idet udskrevet en leverance billet til kunden , det endelige regnskabsdata for det sæt af transaktioner , der netop er sket , enten forlader håndholdte enhed trådløst eller gemmes til senere dumping til serveren via et kabelforbundet netværk adgang til via holderen .

Derudover håndholdte enheder kan alliere sig med en DEX system at arbejde EDI dataudveksling . Dette er også er enten kablet eller trådløs . Men i dagens verden , er de data, mere tilbøjelige til at komme fra en FTP- server, der sender en række ordrer til sælgeren samtidig for en gruppe af kunder, der er en del af en gruppe eller en kæde .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Sådan nulstiller du en bærbar computer batteri til opladning 

Kommentarer

Code:
change