hvordan du opgraderer Celeron til Pentium

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-05

Hvis din computer bruger en Intel Celeron -processor , og du ønsker at opgradere den med en Pentium processor , henvises til bundkortets manual , der fulgte med din computer til at bestemme, hvilken type CPU soklen er installeret på bordet . Du skal også kende frontend bussen eller maksimal clock hastighed Celeron -processor . Besøg producentens hjemmeside for at finde ud af mere information om dit bundkort og opgradere processoren

Du skal bruge: .
Intel Pentium -processor
Anti-statisk håndledsrem.
Stjerneskruetrækker.


1 .
Afbryd alle netledninger på din computer . Sørg for, at du bærer en anti-statisk håndledsstrop at beskytte dig selv fra muligheden for en elektrisk statisk elektricitet ( ESD ) og beskytter komponenterne inde i computeren mod skader .
2 .
Open computeren sag og bruge en stjerneskruetrækker til at fjerne de skruer, der holder låget på plads . Hvis din computer tilfælde ikke har skruer fastgjort til dækslet , se efter en lås på begge sider af sagen , og tryk på den for at åbne dækslet .
3 .
Fjern blæseren /heatsink fra bundkortet . Brug stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne . Derefter trækkes fan /heatsink -enhed fra Celeron processoren .
4 .
Løft processorens vippearmen lige op for at frigøre Celeron -processor og træk det forsigtigt ud af CPU soklen .

5 .
Tag den nye Pentium -processor fra anti-statisk pose og læg gamle Celeron -processor i den. Dernæst line up benene på Pentium -processor med CPU soklen , og tryk det ned i stikket . Forsøg ikke at tvinge processoren i stikket , hvis det ikke er foret op ordentligt . Fjern forsigtigt Pentium -processor fra soklen og forsøge at indsætte det igen .
6 .
Tryk processorens løftearmen ned for at låse Pentium -processor på plads . Udskift ventilatoren /heatsink tilbage på dit bundkort og stram skruerne , som du fjernede .
7 .
Sæt dækslet tilbage på din computer og stram skruerne , at du har fjernet .
8 .
Sæt din computers netledninger igen i en stikkontakt . Tryk på tænd -knappen . Når computeren er færdig starter op, skal det anerkende den nye Pentium -processor .

gode råd og advarsler


  • Det er tilrådeligt at opgradere din BIOS ( Basic Input Output System) , før opgradering af en Celeron -processor med en Pentium -processor . I nogle tilfælde kan bundkortet ikke tænde når bios skal opgraderes . Hvis du ikke har dit bundkort manual handy , logge på internettet og søge efter producentens websted . Følge deres anvisninger på hvordan du kan opgradere din BIOS .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man bruger en ativa bærbar flash -drev     

    Kommentarer

    Code:
    change