hvordan man åbner en HP bærbar sag

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-04

HP , en af verdens største computer producenter , har flere forskellige bærbare mærker , som rækker fra billig netbooks til større og mere magtfulde spilsystemer computere . Hvis du nogensinde beslutter at opgradere hardwaren i HP bærbare den første opgave, som du skal udføre , er at åbne den bærbare computer sagen . Dette udsætter dig til det indre af den computer , som giver dig adgang til alle de opgraderes hardware

Du skal bruge: .
skruetrækker
Stjerneskruetrækker.


1 .
Power computeren ned så vend det om , så bunden vender opad .
2 .
Skub over batteriet kontakten til at låse batteriet . Fjern batteriet , og læg den til side .
3 .
Pry rabat på alle klistermærker på bunden af computeren med dit flad skruetrækker . Ofte er disse mærkater dække op skruer du skal fjerne for at åbne HP bærbar sagen .
4 .
Skru alle de Phillips skruer linje omkring den side af HP bærbar . De skruer på de mindre side, så sørg for at holde skruen i et sikkert sted , når du har fjernet dem fra computeren .
5 .
Træk op på computerens kabinet for at fjerne det fra det indre af computeren . Du har nu adgang til alle hardware og indhold, du ønsker at opgradere .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan opgradere en Compaq Presario 7585 -processor 

Kommentarer

Code:
change