hvordan man kan få hjælp til at rense din computer gratis

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-09

Computere er blevet en nødvendighed i den moderne verden , som bruges til alt fra at ansøge om job distancearbejde til at kommunikere med venner og familiemedlemmer . Desværre er der mange nye computer ejere oplever, at deres nye pc'er hurtigt blive inficeret med spyware , virus og anden malware . Men heldigvis er der en række måder for alle computer ejere til at få deres systemer ryddet op , mange gange for gratis
1 .
Gå til din by bibliotek og spørg bibliotekaren om enhver computer ressourcer i området . Mange biblioteker værtscomputeren kurser for nye brugere , og bibliotekarer har ofte gode kontakter med lokale computer fagfolk, som tilbyder gratis ydelser til folk i nød .
2 .
Kig i din lokale avis for at få oplysninger om computer klubber i dit område . Mange byer har aktive computer klubber , hvor computer entusiaster samles for at bytte tips og snak om ny teknologi , ifølge Chicago Computer Society . I mange tilfælde er computeren klubbens medlemmer er villige til at hjælpe nye computer ejere får mest muligt ud af deres systemer , herunder rengøring disse computere gratis .
3 .
Gå til et møde i den lokale computer klub og få at vide de øvrige medlemmer . Lav så mange kontakter i klubben som muligt , så forklare situationen for din egen computer . Du opdager måske, at nogle af klubbens medlemmer er glade for at hjælpe dig rense dit system , især hvis du er villig til at bringe din computer med dig til det næste møde .
4 .
Kontakt producenten af din computer , hvis det stadig er under garanti . De restriktioner, varierer fra producent til producent , men nogle computer producenter er villige til at hjælpe deres kunder rydde op vira og anden malware . I nogle tilfælde er computer teknikere i stand til at forbinde til system udefra og rense det op i løbet af få minutter .
5 .
Kig på hjemmesiderne for de virksomheder, der producerer dine programmer for at få tip om rengøring din computer og holde den ren .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan fastlægge en rimelig markedsværdi af edb- udstyr 

Kommentarer

Code:
change