hvordan man kan fastlægge en rimelig markedsværdi af edb- udstyr

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-09

Hvis du har nogle edb-udstyr , du ønsker at donere til en velgørende eller non-profit organisation , kan du være interesseret i at hævde et fradrag på din skat for donationen. Det beløb , som du påstår er en rimelig markedsværdi af udstyret , som er forskellig fra den pris, du har betalt for det . Ifølge IRS er fair markedsværdi den pris, som edb-udstyr ville sælge i et normalt marked , der er, når hverken køber eller sælger er desperat for elementet

Du skal bruge: .
Calculator .


1 .
Slå dine edb-udstyr på Brugt Pris hjemmeside ( se Resources ) . Det er en online blå bog for udstyr , som vil give dig en idé om computeren værdi .
2 .
Se hvad tilsvarende edb- udstyr er sælger for den brugte computer Mall hjemmeside og eBay ( se indtægter). Dette vil vise dig , hvordan sælgere er prisfastsættelsen af udstyr . Hvis man ser på netop afsluttet auktioner på eBay , kan du endda set , hvad køberne har betalt for udstyret .
3 .
træffe alle de værdier , føje dem sammen , og derefter dividere dette nummer af det samlede antal værdier . Resultatet er den gennemsnitlige værdi , hvilket er en god indikator for den rimelige markedsværdi af udstyret .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Sådan kører en stationær computer i en bil spændingstransformeren 

Kommentarer

Code:
change