hvordan man kan konvertere DVC til vhs eller dvd

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-10

DVC Pro videobånd er professionelle kvalitet videooptagelse bånd , der anvendes i high -end video -kameraer . Opsamling kvalitet er langt overlegen i forhold til miniDV , miniDVDs og harddiske findes på de fleste bruger-baseret video -kameraer . Men ikke mange enheder spiller DVC Pro bånd , så hvis du ønsker at vise dit arbejde for en person, du kan få brug for at konvertere DVC indhold til en VHS bånd eller DVD

Import til videobåndoptager


1 .
Stik den ene side af RCA audio /video -kabler i " RCA Video Output " på bagsiden af DVC Pro båndoptageren . Sæt den modsatte side af kabler i "Video Input " på videomaskinen.
2 .
Sæt DVC Pro bånd i DVC Pro båndoptageren . Placer den tomme VHS bånd i videomaskinen.
3 .
Tryk på " Play " på DVC Pro båndoptageren , og tryk derefter " Play "og " Record " på videomaskinen. Videobåndoptageren nu begynder at registrere data på den tomme VHS-båndet .
4 .
Tryk på " Stop " på videomaskinen , når du ønsker at stoppe optagelsen . Du kan nu se dine DVC Pro indhold med VHS-båndet .

Konverter til DVD


1 .
Tilslut enten en USB- kabel eller et FireWire- kabel i det korrekte kabel port på bagsiden af DVC Pro båndoptageren ( begge kabeltilslutninger er tilgængelige ) . Sæt den modsatte ende af kablet til enten USB- port eller FireWire- port på computeren .
2 .
Start video editor på computeren ( normalt Windows Media Player ) .

3 .
Vælg " Hent ", og vælg DVC Pro båndoptageren du har forbindelse. Indsæt DVC Pro båndet i båndoptageren og trykke på "Play . " Klik på " Record " i videoen editor til at opfange data . Klik på " Stop " i videoen editor , når du ønsker at afslutte optagelsen . En miniature af video vises i biblioteket på din video -editor.

4 .
Klik og træk den video fil ned i tidslinjen af video editor , og klik derefter på "Fil ", " Gem video . "A gemme vises . titel den video fil ved at vælge en placering til gemme den til , og vælg derefter en video format ( f. eks . MPEG , . MOV eller . WMV ) og klik på " OK ". Dette sparer videofil som en digital video -fil.
5 .
Indsæt tom dvd i dvd- brænderen og starte dvd- brænding . Vælg " Video DVD " som brændende format , og klik derefter på og træk den digitale video- fil, du har oprettet i de vigtigste visning område af dvd-brænder -program . Klik på " Burn " og DVC Pro optagelser er placeret på den tomme DVD .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan spare downloads fra Microsoft til en JumpDrive 

Kommentarer

Code:
change