hvordan man kan opgradere cpu på en Sony Vaio

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-20

Central Processing Unit ( CPU ) er den enhed i computeren , der opererer og kontrollerer al software handlinger på din bærbare computer. Hastigheden og ydeevnen af din software er i høj grad afhængig af hastigheden på din CPU . Opgradering af din CPU kræver fuldstændig adskillelse af dit Sony Vaio laptop

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Flad skruetrækker .
Antistatisk håndled wrap .


1 .
Sluk din bærbare computer , skal du tage strømkablet og fjerne batteriet og andre kabler eller eksterne enheder .
2 .
Vedhæft en antistatisk håndled wrap på håndleddet, og derefter vedhæfte wiren klippet til den bærbare computer huset eller chassis .
3 .
Placer den bærbare computer med forsiden nedad . Fjern de to Phillips-skruer sikre RAM- modul dækslet på plads . Fjern låget fra den bærbare computer kabinet, og sæt den til side .
4 .
Fjern resterende ni Phillips-skruer fra bunden huset .
5 .

Placer den bærbare computer med forsiden opad , og derefter åbne flydende krystal display ( LCD ) skærm så langt som det vil gå. Brug en flad skruetrækker til at lirke op fastholde fanerne bag F4 og F12 tasterne . Dette vil frigøre tastaturet fra den bærbare computer basen . Brug den flade skruetrækker til at løfte tastaturet ud af den bærbare computer basen . Placer tastaturet nedad over håndledsstøtten , og afbryd derefter tastaturets bånd stik fra bundkortet .
6 .
fjerne de resterende Phillips-skruer sikre bundkortet dækning til den bærbare base . Afbryd de to fladkabler og de to wire låse fra Vaio mor bestyrelse . Brug en flad skruetrækker til at fjerne bundkortet dækker fra den bærbare computer basen . Fjern dækslet og sæt den til side . Dette vil afsløre alle de indvendige komponenter i din bærbare computer .
7 .
Fjern de tre Phillips-skruer sikre køleplade til den bærbare computer bundkortet . Bemærk, at en af de skruer er fjederbelastet . Kølelegemet er en stor metal stykke med et langt stykke kobber udvide ud af det . Løft køleplade ud af bundkortet .
8 .
Brug en flad skruetrækker til at dreje CPU 's indre fladskærms- head låseskruen . Løft CPU ud af bundkortet og sæt den til side meget nøje .
9 .
Installer den nye CPU ved at gentage de tidligere trin i omvendt rækkefølge.

Tips og Advarsler


  • Adskillelse din Viao kan ugyldiggøre garantien .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan behandle og udskrive et digitalt foto     

    Kommentarer

    Code:
    change