hvordan man kan reducere stikket størrelse med en 25- bens serielt kabel

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-16

Der er mange forskellige it-produkter , der bruger et 25- bens seriel kabel at alliere sig med en computer . Disse produkter består normalt af gamle modemer , printere og endda disk-drivere . Men nyere computere ikke har 25- pin serielt kabel porte , så du skal finde en måde og reducere stikket størrelsen af din 25- pin serielt kabel . Heldigvis findes der 25- ben til USB-adaptere til rådighed . Disse adaptere konvertere store tilslutning ned til en mindre USB- port

Du skal bruge: .
25- pin serielt kabel .
25- pin seriel til USB adapter .
Driver installations-cd'en .


1 .
Slut 25- bens serielt kabel til den enhed, du ønsker at tilslutte op til din computer ( såsom udvendige harddisk eller printeren ) . Parallelt med kablet hovedet strammer skruer . Tråd disse skruer for at sikre din kabelforbindelse .
2 .
Slut den modsatte ende af 25- pin seriel stand til 25- pin ende af USB- adapter . Sørg for, at skruerne er spændt stramt .
3 .
Sæt USB-enden af adapteren i en af USB-portene på din computer . I et øjeblik computeren er mere end sandsynligt vil erklære den har opdaget et nyt stykke hardware .
4 .
Sæt USB- adapter driver installations-cd'en i computeren , og installationen af driveren Guiden indlæser på skærmen . Følg korte trin for at installere driveren til adapteren . Uden den installerede drivere , er computeren ikke vil vide , hvordan man fungere med 25- bens serielt kabel enhed .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan tænde den infrarøde port i en computer 

Kommentarer

Code:
change