hvordan man kan udføre fejlfinding på en Toshiba 120 ekstern harddisk

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-10

En Toshiba 120GB ( gigabyte ) harddisk er en ekstern harddisk , som du kan bruge til at tilføje ekstra lagerplads på din computer . Denne harddisk behøver ikke at blive installeret på indersiden af en computers sag at betjene , hvilket betyder, at det er ideel til hurtigt lagring af filer og transportere dem til forskellige maskiner. Hvis du har problemer med dit Toshiba 120GB ekstern harddisk , kan du finde kilden til dette problem på blot et par minutter
1 .
Sørg Toshiba 120GB ekstern harddisk er korrekt tilsluttet computeren . Den eksterne harddisk kommer med en USB- dataoverførsel kabel , der giver dig mulighed for at overføre data til og fra harddisken allerede er i din computer . Hvis dette kabel ikke er ordentligt forbundet til både computeren og drevet , vil Windows-operativsystemet ikke være i stand til at genkende den eksterne harddisk , og du vil ikke være i stand til at bruge det .
2 .

Sørg Toshiba 120GB ekstern harddisk er sat i en stikkontakt . Fordi harddisken er ekstern , vil det ikke fungere ud af strømforsyningen i din computer som en intern harddisk ville . Strømkablet , der er knyttet til drevet skal sættes i en stikkontakt , og tænd /sluk på harddisken bliver nødt til at være vendt til " ON " for at køre på arbejde ordentligt .
3 .
Klik på " Start ", " Computer "og derefter " Egenskaber for system. "
4 .
Klik på " Device Manager "for at åbne Windows-operativsystemet Enhedshåndtering.

5 .
Rul ned til og udvide listen for " USB -controllere "( også kaldet " Universal Serial Bus -controllere " ) . Dette vil vise dig en komplet liste over alle USB- porte på din computer . Brug denne liste til at sikre, at alle USB- porte er allerede i gang . Hvis USB- port, du har brugt til at tilslutte din Toshiba 120GB harddisk er ikke i drift , skal du sætte drevet i en anden USB- port på din computer for at løse de problemer , du havde med den .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan konvertere DVC til vhs eller dvd 

Kommentarer

Code:
change