hvordan man lærer meget grundlæggende viden om computere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-01

At lære at bruge en computer, der anvendes til at være frivillig , men i disse dage er det stort set en nødvendighed . Dag , selv de mest ydmyge jobs kræver en vis grad af edb- viden , og mange virksomheder har flyttet hele ansøgningsprocessen online så godt. Hvis du har brug for at lære at bruge en computer er der en række ressourcer til rådighed til at hjælpe dig med at få de færdigheder , du har brug
1 .
Besøg dit lokale bibliotek og bede bibliotekaren om oplysninger om computer klasser . Mange biblioteker gør computere til rådighed for deres lånere , og nogle af disse biblioteker er gået sammen med frivillige villige til at hjælpe folk , der til at bruge computere og internet .
2 .
Pick up en kopi af din lokal avis og kigge efter computer klasser i dit område . Mange byer holder seminarer og kurser for nye computerbrugere .
3 .
Kig i de klassificerede afsnittet i din lokale avis for enhver computer klub møder i dit område . Disse meddelelser vil ofte vises under information del af rubrikannoncer , eller under computeren sektion . Computer klubber er fremragende steder at lære basale computerfærdigheder , da medlemmerne tendens til at være begejstret computere og relaterede teknologier .
4 .
Kontakt dit lokale ældrecenter for information om kommende computer klasser . Mange ledende centre holder kurser for nye computerbrugere , og mange af disse klasser er åbne for folk i alle aldre .
5 .
Ring til din lokale Community College og spørge om de grundlæggende computer klasser . Mange community colleges vært sådanne klasser , og disse klasser er generelt en god værdi for pengene .
6 .
Spørg din lokale folkeskoler og gymnasier og forhøre sig om aftenen voksenuddannelse klasser . Skolerne har ofte holder klasser i efteråret og foråret om aftenen med en bred vifte af emner til rådighed fra maleri til tegnsprog til computer -færdigheder. Formålet med disse klasser er at yde en service til samfundet , ikke at opnå en fortjeneste , så de er rimeligt prissat . Typisk en klasse mødes en gang om ugen for en 8 til 10 ugers periode .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man formatere en mp3 til et flashdrev 

Kommentarer

Code:
change