hvordan man åbner en ibm thinkpad keyboard

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-07

Hvis du har brug for at åbne din bærbar IBM Thinkpad med henblik på at diagnosticere problemer eller udskifte indvendige dele , kan du ikke vide , at du skal fjerne tastaturet til at gøre det . Dette design funktion gør det nemt at få adgang til interne komponenter i computeren , men hvis du aldrig har fjernet tastaturet før , du kan ikke vide, hvor du skal begynde . Den gode nyhed er, at åbne tastaturet på din Thinkpad er en nem proces

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .


1 .
Sluk din IBM Thinkpad og fjerne AC- adapteren fra siden af enheden . Skub batteriet ud af rummet på undersiden af computeren .
2 .
Luk den bærbare computer mens du tænder for enheden på hovedet og find de to skruer i midten af bunden af den computer , der holder tastaturet på plads . På nogle Thinkpad modeller disse skruer er mærket med to trekant design ved siden af skruen . På andre Thinkpad modeller, de er mærket med udformningen af et tastatur .
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de to tastaturet skruer og sæt dem til side . Drej derefter din bærbare computer højre side opad og åbn skærmen .
4 .
Sæt spidsen af din fladt hoved skruetrækker i sømmen mellem bunden af tastaturet og håndledsstøtten . Forsigtigt lirke op på tastaturet for at fjerne det . Vær forsigtig , da det stadig er forbundet til computeren via et fladkabel .
5 .
Brug dine fingre til forsigtigt trække tastaturet bånd , hvor den forbindes til bundkortet i midten af computeren. Din IBM Thinkpad tastatur er nu åben .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:lcd vs crt energi 

Kommentarer

Code:
change