hvordan man installere en lite -on dvd brænder

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-19

Lite-On fremstiller computerens komponenter såsom dvd -brænder , der giver private brugere til at opgradere deres systemer til rimelige priser . Nogle computerbrugere kan være tilbageholdende med at købe en af disse opgraderinger , men af frygt for at skade deres computer eller ikke installeret komponenten korrekt . Installation af en Lite-On DVD-brænder på din hjemmecomputer er ikke svært , selvom , den proces, der kun kræver en enkelt skruetrækker , og kan generelt være afsluttet på under 30 minutter, selv hvis du aldrig har gjort en hjemmecomputer opgradering før .

Du skal bruge :
Stjerneskruetrækker
. SATA kabel ( hvis dvd-brænder er en SATA version ) .
Driver installation disk ( eller modelspecifikke driverinstallationsprogrammet hentet fra Lite-On hjemmeside ) .


1 .
Luk computeren ned og afmontere det . Tryk og slip afbryderknappen , så computeren til at forsøge at begynde, så enhver elektricitet, som kan være gemt i strømforsyning eller andre komponenter vil blive anvendt og fjernet fra systemet .
2 .

Fjern skruerne på bagsiden af computeren case placeret , hvor siderne fold over på ryggen , og disse skruer holder panelerne på plads . Skub paneler tilbage for at fjerne dem , der giver dig adgang til indersiden af computeren og montering bugten for computerens 5,25 " drev .
3 .
Fjern det flade plastik bugten betræk på foran den computer, der dækker de drev , du vil installere Lite-On DVD-brænder til . Dækslet skal svare til farvning af sagen , og kan fjernes ved at bruge skruetrækker til at skubbe det ud fra indersiden af bugten .
4
Find det lille torv plastik jumper på bagsiden af Lite-On DVD-brænder . afhængigt af producenten , bør jumper være lavet af enten sort eller hvid plast . Vær opmærksom på sin holdning . Hvis du tilslutter drevet ved hjælp af stikket på enden af en fladkabel , skal du indstille jumperen til " Master , " hvis du tilslutter det ved hjælp af stikket i midten af en fladkabel derefter indstille den til " Slave ". Hvis drevet tilsluttes ved hjælp af en tynd rød SATA kabel , så bliver du ikke nødt til at sætte jumperen .
5 .
Skub DVD-brænder i drevet bugt, hvor du vil blive montere det fra front . Skub det ind, indtil den er linet op med forsiden af computeren tilfældet, så kig gennem monteringshullerne på siden af drevbåsen og find skruehullerne i siderne af drevet . Hvis du ikke kan se dem , justere placeringen af drevet , før du kan .
6 .
Brug skruer , der fulgte med din Lite-On DVD-brænder for at sikre drevet til montering bugten . Stram skruerne , indtil drevet ikke kan bevæge sig frit inden for drevbåsen .
7 .
Sæt strømkablet ( bestående af ledninger fra strømforsyningen på bagsiden af computeren sagen med enten en sort eller hvid stik i den ende ) og datakabel ( enten en fladkabel eller tynde røde kabel , der sluttes til bundkortet ) i matchende porte på bagsiden af DVD- brænder . Strømkablet skal sætte ind i porten til højre , mens datakablet stik i porten på venstre side af strømstikket .
8 .
Sæt sidepanelerne af computeren , sikre dem med skruerne , som du tidligere fjernet. Sæt computeren igen, og tryk derefter på afbryderknappen for at starte den .
9 .
Vent , mens dit operativsystem belastninger . OS vil anerkende den nye hardware , installation af midlertidige chauffører og eventuelt bede dig om at køre "Installer ny hardware " guiden . Hvis bedt om at køre guiden , skal du annullere den.
10 .
Indsæt driverinstallationen disken i din computer og lad AutoRun at køre installationsprogrammet , eller dobbeltklik på installationen program, du downloades fra Lite-On hjemmeside . Følg vejledningen på skærmen for at installere DVD brænder chauffører og andre DVD authoring software .
11 .
Genstart computeren , så de nye drivere og software til at starte med operativsystemet .

gode råd og advarsler


  • Hvis du vil udskifte et eksisterende drev , tag sin magt og datakabler og fjern skruerne holde den på plads, så du kan skubbe det fremad ud af drevbåsen . Dette vil frigøre bugten for Lite-On DVD -brænder .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan opgradere til sætte vista på en computer     

    Kommentarer

    Code:
    change