hvordan man kan genopfylde en Lenox blækpatron

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-16

Lenox blækpatroner kan nemt fyldes med en blæk refill kit . Disse kits er langt billigere end at købe nye Lenox blækpatroner og give samme niveau af kvalitet . Genbruger blækpatroner er også en miljøvenlig måde at holde printeren fuld af blæk

Du skal bruge: .
blækpatron refill kit
. Nålen.
Lenox blækpatron .
Avis .
Håndklæder .


1 .
fastlægge nogle avisen for at fange spild , så du ikke ødelægger dine møbler . Holde nogle håndklæder i nærheden til at tørre op nogen store spild .
2 .
Poke et hul i toppen af blækpatronen med en nål . Hvis du udfylder en farve blækpatron , stikke et hul i alle tre blæk brønde .
3 .
Fyld sprøjten med blæk . Brug den samme farve blæk , der patronen oprindeligt indeholdt .
4 .
Placér spidsen af sprøjten i nål hul i blækpatronen . Langsomt sænke stemplet i sprøjten til at fylde blækpatronen . Påfyldning af blækpatronen for hurtigt vil resultere i bobler og skum , som er til skade for udskriftskvaliteten .
5 .
Installer blækpatronen i printeren og kør rengøring flere gange . Dette vil rense blækpatronen og forberede den til brug . Rengøringscyklussen vil også øge kvaliteten af udskrifter .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man opsætter en trådløs forbindelse på Acer Aspire One 

Kommentarer

Code:
change