hvordan du installerer Logitech Cordless desktop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-12-02

En Logitech Cordless Desktop er en mus og tastatur sæt , der forbinder til computeren ved hjælp af en radiomodtager i stedet for kabler . Med en trådløs mus og tastatur , er en overskuelig udseende oprettet på skrivebordet og evnen til at bevæge musen og tastaturet til en anden placering i lokalet er muligt. Installer en Logitech Cordless Desktop til at drage fordel af disse ydelser

Du skal bruge: .
Logitech Cordless mus og tastatur
. USB -modtager og stå .
4 AA batterier .
Logitech software installationsdisk .


1 .
Tilslut kun den trådløse USB -adapter til sin stand . Placer stå på bordet og tilslutte den til en ledig USB -port på bagsiden af computeren . Dette kan gøres , mens computeren er tændt . Hvis du bruger en bærbar computer , skal du tilslutte USB- adapteren til en ledig USB -port uden brug af stativ .
2 .
Brug rund fordybning i bunden af Logitech Cordless Mouse for trækkraft og skub dækslet af musen . Installer to AA -batterier , så skal du udskifte batteriet dækslet .
3 .
Fjern batteridækslet fra bunden af Logitech trådløst tastatur . Installer to AA -batterier , så skal du udskifte batteriet igen.
4 .
Tryk på den lille " Connect " knappen på USB trådløs modtager , og tryk derefter på den røde knap på bunden af Logitech Cordless mus . Gentag denne proces ved at trykke på " Connect " knappen på USB- modtageren igen og derefter trykke på den røde knap på bunden af Logitech trådløst tastatur . Tastaturet bør reagere , når musen og tastaturet er brugt .
5 .
Indsæt Logitech Cordless Desktop -software installation disk og følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren. Logitech software aktiverer visse særlige træk ved den hardware såsom volumen kontrol og andre multimedie- knapper .

gode råd og advarsler


  • Instruktionerne i denne artikel er specifikke for Logitech LX 710 Cordless Desktop . Andre trådløse desktops er installeret i en lignende måde , men der kan være små forskelle i forhold til nogle modeller.


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan opgradere en Intel Celeron -processor     

    Kommentarer

    Code:
    change