hvordan du installerer en zebra printer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-12-12

Specialitet printere som Zebra etiketprintere er meget udbredt i virksomheder af alle størrelser , og de giver fantastisk komfort , når mærkningen pakker og holde styr på forsendelser . Men for at disse specialitet printere til at arbejde ordentligt , de skal installeres korrekt

Du skal bruge: .
Printer kabel
. Installations-cd'en .
Etiketrullen .


1 .
Check Zebra printeren til modelnummeret . Modelnummeret skal udskrives på forsiden af enheden . Afhængigt af modellen , kan antallet også vises på en lille mærkat på bunden af printeren.
2 .
Åbn det øverste af printeren og indsæt rulle etiketter. Forlæng de etiketter , således at den første etiket stikker ud af printeren , og luk derefter låget .
3 .
Sæt netledningen til printeren og tænde for den . Skub den store ( som regel blå ) knappen på toppen af printeren til at sende en etiket igennem, så trække denne etiket ud af printeren .
4 .
Tænd computeren, og indsæt software installations-cd , der fulgte med printeren . Start softwareinstallationen . Se skærme omhyggeligt , og vælg din printermodel når du bliver bedt af softwaren . Husk, at det samme installations-cd'en kan indeholde flere forskellige drivere , så sørg for at vælge de rette printermodel under installationen af softwaren .
5 .
Accepter standard sti til installation og Klik på " Næste " for at fortsætte . Sørg for, at den korrekte printer model er vist på næste skærmbillede . Softwaren vil bede dig om at tilslutte USB- eller parallel kabel lige før installationen er færdig . Når du bruger et USB-kabel , skal du finde det lille torv porten på bagsiden af Zebra printeren og indsæt den firkantede ende af USB -kablet i , at spilleautomater . Se efter de små , flade USB- port på forsiden eller bagsiden af din computer , og sæt den flade ende af kablet i , at spilleautomater . For parallelle kabler , find de store rektangulære port på bagsiden af Zebra printeren , lægger den største ende af printerkablet til den port , og vend klemmer ned til at holde det på plads . Derefter tage den lille ende af kablet og sæt det til den store , rektangulære parallel port på bagsiden af computeren . På de fleste computer -modeller , vil denne port være rød i farven .
6 .
Klik på " Start "knappen og vælg " Kontrolpanel " fra menuen . Dobbelt -klik på " Printere og faxenheder " og fremhæve din nye Zebra printeren . Højre-klik og vælg " Egenskaber " og derefter klikke på " Udskriv testside "knappen for at sende en testside til printeren .

gode råd og advarsler


  • Make Kontroller, at printerkablet er sikker i begge ender . Træk på kablet og sørg for at det forbliver lun .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan vælge, hvilken cd til at købe     

    Kommentarer

    Code:
    change