hvordan du installerer hukommelse til en Compaq EVO n610c

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-12-22

På de fleste moderne computere , hukommelsen eller RAM ( Random Access Memory ) moduler er placeret i et rum på undersiden af computeren . Dette er ikke tilfældet med Compaq Evo N610C laptop . De to hukommelsesmoduler i denne computer er placeret under tastaturet . Men selvom modulerne er ikke på den sædvanlige plads , er de stadig let tilgængelige. Og det bedste er, at hvis du skal installere nye hukommelse i din N610C det bør ikke tage mere end et øjeblik af din tid til at gøre

Du skal bruge: .
flad skruetrækker .


1 .
Sluk din Compaq Evo og fjerne AC strømkablet , hvis det er tilsluttet . Skub derefter batteriet ud af rummet på undersiden af computeren .
2 .
Find den tynde plastik panel lige under tastaturet på din Evo . Dette panel er direkte under Ctrl og Alt-tasterne .
3 .
Sæt spidsen af din skruetrækker i sømmen mellem plast panel og tastaturet . Forsigtigt lirke op på skruetrækker til at poppe panelet op og bruge fingrene fjerne det . De to rektangulære hukommelsesmoduler , vil nu være synlig i computeren.
4 .
Brug dine fingre til at skubbe metal tappene på hver ende af hukommelsesmoduler udad for at frigøre moduler fra deres segment . Modulerne vil poppe lidt ud af computeren på en 45- graders vinkel .
5 .
Fjern hukommelsesmodulerne fra computeren og erstatte dem med nye moduler . Sørg for, at stikket tænder på bunden af modulerne passer flush i stikkontakter i bunden af rummet .
6 .
Skub moduler forsigtigt ned , indtil de er flade i rummet , og metallet fanerne lås på plads . Udskift plastkappe , og du er færdig .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:om Intel Core -processor familien 

Kommentarer

Code:
change