hvordan man bruger tinde MovieBox usb med andre videoprogrammer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-12-03

Pinnacle MovieBox er en fange enhed, der bruges til at importere video fra video -kameraer ind i computeren. Selv om nyere kameraer har USB- og FireWire- kabel vedhæftede filer, er det Pinnacle MovieBox designet til at importere lyd og video fra ældre videokameraer , der kører ud af kassettebånd . Selvom MovieBox er designet til at arbejde med Pinnacle linje videoredigering programmer, du kan bruge den med andre redigeringsprogrammer

Du skal bruge: .
USB -datakabel
Driver installations-cd'en .
Video kamera .
FireWire kabel .


1 .
Slut Pinnacle MovieBox til din computer via en af sine USB- porte .
2 .
Installer driverne fundet i førerens installations-cd'en . Uden driverne er installeret , kan du ikke køre Mobiebox med andre programmer . Sæt cd'en i diskdrevet , og følg den korte vejledningen for at installere driverne .
3 .
Start video editor , du vil bruge sammen med Pinnacle MovieBox .
4 .
Sæt FireWire -kablet i FireWire-porten på det digitale videokamera . Slut den anden ende af kablet i FireWire -porten på Pinnacle MovieBox USB .
5 .
Vælg " Capture " valgmulighed , så vælg " Pinnacle MovieBox "fra listen over steder fra som programmet kan importere optagelser .
6 .
Tryk på " Play " knappen på videokameraet og klik på " Record " i videoredigeringsprogram . Den software væsener til at importere videoen indhold . Vælg " Stop " for at stoppe optagelsen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan lave cd -drev problemer for Windows XP 

Kommentarer

Code:
change