hvordan man genstarter en HP Pavilion 6736 til producent status

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-12-14

Som tiden går , kan du installere en række programmer på din Pavilion 6. 736 , eller du kan arve computeren med en række programmer på det . Hvis du ønsker at nulstille computeren, så den har den samme software og indstillinger, som den er afsendt fra Hewlett Packard med , kan du bruge de to gendannelses-cd'er , der oprindeligt kom med computeren at gøre netop det . Sørg for at gemme eventuelle personlige filer på et eksternt drev eller en USB -lagerenhed , før du fortsætter , da eventuelle personlige filer på computeren , vil være helt slettet .

Du skal bruge:
Recovery cd'er , der fulgte med computeren


1
Tænd Pavilion 6736 og lukke alle programmer, der kører på computeren . .
2 .
Åbn det øverste optiske drev på computeren og sætte i første gendannelses-cd . Genstart computeren .
3 .
Tryk på en tast , når HP Recovery -skærmen kommer frem . Klik på " Ok " til at anerkende , du har læst advarslen . Klik på " Gendan "og derefter vælge " Format og Recover ".
4 .
Vælg " Ja " og skubbe den første gendannelses-cd . Sæt den anden gendannelses-cd i samme optiske drev og klik på " Ok " for at fortsætte genrejsningsprocessen . Når opsvinget er afsluttet, vil en dialogboks vises for at lade dig det vide. Klik på " Ok ". De Pavilion 6736 er blevet restaureret til dets producent status .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer Windows XP -operativsystemet på en Dell Latitude E6400 

Kommentarer

Code:
change