hvordan man kan konvertere lyd til mp3 mac

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-15

Som standard , kan lydbøger fra Audible ikke konverteres til en MP3- format , men de kan importeres i dit iTunes -programmet på din Macintosh-computer . Din import indstillinger kan ændres i iTunes -indstillinger til at importere medier fra en CD til en MP3 , som det er fastsat til at indkode cd-spor i AAC- format som standard . Når en lydbog er tilføjet til iTunes -biblioteket , kan det være brændes til en cd og rippet tilbage til din computer . For at undgå krænkelse af ophavsretten , brænding og rippe din lydbog bør kun anvendes til personlig brug, som lydbøger indeholder copyright-beskyttelse for at forhindre ulovlig deling .

Du skal bruge:
iTunes 7
. 5 eller nyere .
Blank CD-R -disk .
CD-RW eller DVD-RW drev .


1 .
Klik på iTunes ikonet på din Macintosh skærm 's Dock , og klik på " Fil "øverst på skærmen .

2 .
Vælg " Føj til bibliotek " fra drop -down menu , og find Audible fil i Føj til bibliotek vindue . Klik på lydbog filen for at fremhæve det , og klik på " Vælg " knappen for at tilføje det til " Lydbøger "i iTunes-biblioteket.
3 .
Klik på " iTunes " på toppen af skærmen , og klik " Preferences " fra drop -down menu . Klik på " Import Settings " knappen og klik på drop-down menuen øverst på Import vinduet Indstillinger . Vælg " MP3 Encoder " og klik på " OK ".
4 .
Klik på " OK " på de vigtigste iTunes- vinduet , og klik på " File " øverst på skærmen . Vælg " Ny spilleliste "og skabe et navn for afspilningslisten .
5 .
Klik på " Lydbøger " fanen i iTunes indholdsoversigten , og træk og slip Audible lydbog til den nye spilleliste i indholdsoversigten .
6 .
Klik på den nye spilleliste i indholdsoversigten , og indsæt en tom cd-r-disk i dit optiske drev . Klik på " Brænd disk " knappen nederst i iTunes- vinduet , og klik på " Brænd disk " i dialogboksen . CD -R -disk vil skubbe fra det optiske drev , når det er brændingen er fuldført .
7 .
Skub cd -r-disk tilbage i det optiske drev , og klik på cd- fanen i iTunes indholdsoversigten . Klik på "Import CD " knappen i øverste højre hjørne af iTunes- vinduet for at importere lydbog til dit iTunes- bibliotek som en MP3 .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du tilføjer ram til en Asus p4pe bundkort 

Kommentarer

Code:
change