hvordan man kan overføre iPod musik til en mac bibliotek

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-12-15

En iPod er designet til at bruge iTunes -programmet på en Mac til at synkronisere musik til den. Musik på en iPod kan ikke sendes tilbage til iTunes-biblioteket , der er på Mac 's harddisk fordi OS X-operativsystemet ikke vil tillade det . Du kan overføre musik fra din iPod tilbage til iTunes -biblioteket ved hjælp af en iPod overførsel program , som der er et nummer, der arbejder på en Mac på samme måde til hinanden . Overførsel af iPod musik til iTunes-biblioteket er ikke ulovligt at gøre , og vil ikke ugyldiggøre garantien på din iPod eller Mac .

Du skal bruge:
iPod USB -kabel


1
Download en iPod overføre programmet til Mac 's skrivebord. . I denne artikel vil den gratis prøveversion af iPod til Mac Transfer anvendes ( se linket i indtægter). Hvis du bruger et andet program , skal du justere følgende trin i overensstemmelse hermed . Når programmet er downloadet , dobbeltklik på programmets ikon . Følg menukommandoer for at installere programmet på Mac 's harddisk .
2 .
Sæt iPod -stikket fra iPod USB -kablet til iPod tilslutning port . Sæt den anden ende af iPod USB -kablet til en USB- port på Mac . Vent til iTunes -programmet til automatisk at starte .
3 .
Dobbeltklik på ikonet for den iPod til Mac Transfer program til at lancere det .
4 .

Klik én gang på ikonet for iPod , der er i venstre kolonne i iPod til Mac Transfer program .
5 .
Klik én gang på " Music " mappe, der er i kolonnen til højre for iPod- ikonet .
6 .
Klik én gang på en musik fil, der er kolonnen til højre for "Music " mappen (hold " Shift " tasten for at vælge flere musikfiler på samme tid ) .
7 .
Træk musikfilen eller filer fra ud af iPod til Mac Transfer -programmet og på skrivebordet på Mac . Vent mens musikken eller de filer er kopieret til skrivebordet .
8 .
I iTunes -programmet , skal du højreklikke på ikonet for den iPod, der ligger under "Devices " fanen venstre side . Vælg " Skub ud " fra højre-klik menu .
9 .
afmontere iPod USB- kablet fra iPod og fra USB -porten på Mac .
10 .
Træk musikfilen eller filer fra skrivebordet på iTunes -programmet . Vent mens musikken filen kopieres til iTunes -biblioteket på Mac 's harddisk .
11 .
Afslut iTunes programmet, når musikfil eller filerne er blevet kopieret . Træk musikfilen eller filer fra skrivebordet til papirkurven . Højreklik på papirkurven . Vælg " Tøm papirkurv "for at slette alle filer i papirkurven .

gode råd og advarsler


 • Sæt iPod stik direkte ind i en indbygget USB- port på Mac --- ved hjælp af et USB- hub kan udvande signalet og forårsage en diskfejl at forekomme .
 • Nogle iPod overføre programmer vil ikke være i stand til at overføre kopibeskyttede musik fra iPod .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du ændrer et grafikkort til et bundkort   

  Kommentarer

  Code:
  change