hvordan man kan rense printhovedet for en C84 printer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-12-06

Epson Stylus C84 printeren bruger inkjet -teknologi til at sprøjte blæk på papiret, når det passerer gennem maskinen . Skrivehovedet i C84 er placeret under blækpatroner og huser blækdyser , der dirigerer det sprøjtede blækdråber til bestemte dele af en side . Sommetider blæk kan tørre på dyserne , skaber klattet udskrifter eller blank sektioner i tekst eller grafik . Den C84 kan rense dysen sig i et par enkle trin
1
Tænd printeren og lad . det at afslutte sin varme-up proces . Hvis printeren er midt i et udskriftsjob , lad det slutte, før du fortsætter. Tænd computeren og starte operativsystemet .
2 .
Højreklik på printerikonet , der er placeret på den nederste højre hjørne af skærmen . I menuen , " Rengøring Head . "klik på
3 .
Følg anvisningerne på skærmen , som varierer afhængigt af det operativsystem , du bruger . Den C84 vil gøre støj og afbryderknappen blinker grønt , mens rensning af printhovedet .
4 .
Klik på " Udskriv dysetestmønsteret " , når strømindikatoren holder op med at blinke . Printeren udskriver en side med en serie af farvede linjer på det . Kontroller linjer for afbrydelser i farven . Hver linje skal være fast . Hvis der er nogen pauser , klik på " Clean " for at få printeren rense printerhovedet igen . Hvis linjerne er alle faste , klik på " Udfør ".

gode råd og advarsler


  • Husk at rense printhovedet bruger blæk , så rens den kun så ofte som nødvendigt .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Hvordan kan jeg kopiere dokumenter ved hjælp af min HP Deskjet f380 ?     

    Kommentarer

    Code:
    change