hvordan man starter en T400 fra en boot disk

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-12-11

ThinkPad T400 er en bærbar computer designet af Lenovo , som er et datterselskab af IBM . En " boot disk " er en type af CD-rom eller dvd -rom , som du kan bruge til at starte computeren i stedet for din normale harddisk . Det kan være en backup disk , der indeholder vigtige systemfiler , eller et operativsystem installation disk. Typisk vil du nødt til at gå ind i BIOS og manuelt fortælle din T400 du starter off af noget andet end din primære harddisk . Hvis du bruger en boot -disk , men vil din T400 automatisk genkende disken og boot ud af det , så længe det er i din computer , mens computeren starter op .
1
Tænd din ThinkPad T400 bærbare computer . . Tryk på " Eject " -knappen på din ThinkPad T400 's harddisk , skal du indsætte din boot disk i skuffen, og lukke den .
2 .
Klik på " Start "og derefter " Luk ". Vent til din ThinkPad T400 at køle ned i et par sekunder .
3 .
Tryk på " Power " for at tænde din ThinkPad T400 igen. ThinkPad T400 vil straks erkende, at der er en boot disk i det optiske disk drev , hvorefter det automatisk vil starte ud af den disk i stedet for din harddisk .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer en Intel Core i7 -processor 

Kommentarer

Code:
change