hvordan man styrer cpu fan speed

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-12-22

Levetiden for en CPU ( Central Processing Unit) er ofte dikteret af de termiske forhold under dens drift. Styring af CPU blæserhastigheden korrekt, kan føje år til livet i en processor . Manuel justering af CPU fan hastighed giver mulighed for en lavere samlet kerne temperatur, der er i stand til overclocking . Styring af CPU temperatur er bedst udføres ved brug af en pc fan controller . Disse enheder er nemt at installere og giver mulighed for præcis CPU fan kontrol

Du skal bruge: .
CPU fan controller .
Molex fire -pin strømstik .


1 .
Fjern computeren fra alle strømkilder og fjern computerens side adgang panel . Dette kan kræve fjernelse af to fingerskruer langs bagsiden af sagen .
to .
Find en ledig optisk drev .
3 .

Sæt blæserstyring i den ledige drevbåsen . Ventilatoren controller er indtastet tillade installation kun i den rigtige retning i sagen .
4 .
Indsæt et Molex fire -bens strømstik ind bag strømporten af blæserstyring . Denne magt port er mest almindeligt forekommende i nederste højre hjørne af blæseren controllerens bagside .
5 .
Tag CPU fan 's tre- bens eller fire-bens strømstik fra bundkortet .
6 .
Slut CPU fan 's strømstik til en ledig tre ben eller fire ben fan header på bagsiden af blæseren controlleren .
7 .

Sæt computerens side adgang panel og genetablere nogen elektriske forbindelser tidligere brudt .
8 .
Boot ind i computerens styresystem og installere driversoftware , der ledsagede fan controller . Brug betjeningsknapper på forsiden af blæserstyring til at kontrollere CPU- blæseren hastighed.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man formatere en cd som en boot disk 

Kommentarer

Code:
change