hvordan du ændrer en internet genvejstast på en HP tastatur

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-01-06

Internettet genvejstast på HP tastatur kan du starte din browser og bringer dig straks til hjemmesiden webstedet programmeret som din startside til din browser . Efter at have brugt internettet til et stykke tid , vil du opdage, at du gerne vil ændre HP site programmeret på et websted , der er mere egnet til dit brug (såsom en nyhedsside , din e-mail -server eller et socialt netværk site ) . Det er nemt at ændre internettet genvejstasten på en HP tastatur , og du kan gøre det på få minutter

Du skal bruge: .
HP tastatur og pc med Windows XP .
Internetforbindelse .


1 .
Tænd for din computer . Klik på " Programmer " knappen på den nederste venstre side af skærmen og dobbeltklik på " Control Panel ".
2 .
Dobbeltklik på " Printere og anden hardware . "
3 .
Klik på fanebladet " Buttons ". Dobbelt -klik på listen for " Internet " ( det kan kaldes " Connect " ) .
4 .
Klik på pilen i højre side af den første tekstboks , der vises i næste vindue og vælg " Simple webside med Label " fra drop -down liste.
5 .
Klik markøren i den anden tekst boksen og indtast vise label til din Internet genvejstast . Displayet etiket er simpelthen det navn, du ønsker at ringe til nøglen og det navn , der vil blive vist på det på skærmen .
6 .
Klik markøren i tredje tekstfeltet , og indtast i webadressen på den webside , du vil have din Internet Genvejstast at tage dig også . URL-adressen består af " http://" plus navnet på webstedet , og webstedet udvidelse ( . com , . net,. edu og så videre ) . For eksempel, hvis du ønsker din internet genvejstast til at tage dig til google skal du skrive http://google . dk i feltet .
7 .
Klik på " OK " og derefter " Anvend " på tastaturet vinduet Egenskaber . Luk kontrolpanelet og prøv din Internet genvejstast . Hvis det ikke virker kan det være nødvendigt at opdatere driverne på computeren . Følg linket i ressourcerne til at gøre det .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har Windows 98 , ME eller en nyere versioner processen er næsten identisk . I stedet for " Egenskaber for Tastatur " du vil lede efter " Keyboard Manager . " Vælg " forbindelse "og vælg derefter " Configure Internet Egenskaber "og derefter udfylde URL- adresse , du ønsker på knappen for at aktivere , når der trykkes .
 • Vær forsigtig når du ændrer på internettet genvejstasten på en delt computer eller en computer på kontoret . Din præference for en start side må ikke være det samme som en andens og kan betragtes som upassende for en arbejdsmiljø . Mange arbejdspladser bar deres medarbejdere i at gå på sociale websteder, der anvender business computere , og du kan komme i problemer .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan kan jeg fortælle, når routeren på min computer skal udskiftes ?   

  Kommentarer

  Code:
  change