hvordan man kan genstarte en acer 5610 z

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-28

Acer Aspire 5610Z er et budget laptop , der ligesom mange andre computere , kører på Windows-operativsystemet. Det er en god ting , som et fælles operativsystem betyder, at det er nemmere at fejlfinde din computer og finde løsninger på problemerne. Mange gange , hvis din computer kører en lidt langsom eller fryser op , kan du løse problemet med en simpel genstart . Den gode nyhed er , at processen med at genstarte din Acer Aspire kræver ingen teknisk viden og kan være afsluttet i løbet af få sekunder .
1 .
Find den røde Start fanen i nederste venstre hjørne af hovedmenuen på din Acer Aspire 561OZ . Dette er fanen fra hvor den primære handlinger på computeren er udført .
2 .
Brug musen til at klikke på fanen Start , og hold klikkeren indtil en liste af muligheder fremgår fanen i form af et drop -down menuen.
3 .
Vælg " Genstart "fra listen af muligheder i drop -down menuen og vent et sekund eller to , indtil computeren går mørke . Hvis der er nogen åbne programmer på computeren , vil lukke dem , men ikke før du bliver bedt om at gemme alle filer, du har arbejdet på . Vil computeren genstarte . Du kan også genstarte din Acer computer ved at holde afbryderknappen nede i et par sekunder , indtil den slukker og derefter trykke på knappen igen for at genstarte den .

gode råd og advarsler


  • Gem alle filer eller dokumenter, du arbejder på , før du genstarter din computer .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:kompatible blæk til Canon Pixma 9000 printer     

    Kommentarer

    Code:
    change