Sådan foretages fejlfinding en docking -station

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-29

En dockingstation straks forvandler din bærbare til en desktop udskiftning . Ved at knytte en ekstern skærm , tastatur , mus og printer til docking station , får du adgang til alle disse ressourcer og gøre ved hjælp af din laptop lettere og mere bekvem. Men da docking station stopper med at arbejde , er det vigtigt at få løst problemet så hurtigt som muligt

Du skal bruge: .
Laptop
Docking station .


1 .
Luk den bærbare computer og docking station . Tag den bærbare computer fra docking station .
2 .
Tænd den bærbare computer på , mens den er ude af docking station . Dette vil kontrollere , at problemet ligger hos docking station og ikke den bærbare computer i sig selv.
3 .
Luk den bærbare computer ned , og fastgør den til docking station . Tryk på afbryderknappen på docking stationen og vente på, at videoen skal vises på skærmen . Hvis videoen ikke vises på den eksterne skærm , holde " Ctrl "-tasten nede og trykke på " F5 "-tasten . Dette vil skifte tilbage og tilbage mellem den bærbare skærm og den eksterne skærm .
4 .
Fjern skærmkablet fra bagsiden af dockingstationen , derefter omhyggeligt genindsætter kablet . Sørg for fingerskruer sidder ordentligt fast. Hvis den bærbare computer skærmen virker , men skærmen stadig ikke , så prøv at erstatte skærmen med en , du ved fungerer .
5 .
Fjern det eksterne tastatur og mus fra USB- portene på dockingstationen . Indsæt tastatur og mus i to andre USB- porte .
6 .
Fjern USB kabel, der forbinder printeren til docking station , derefter indsætte kablet i en anden ledig USB-port . Sende et udskriftsjob til printeren for at sikre, at det fungerer korrekt .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan opgradere en hk ze4805us cpu 

Kommentarer

Code:
change