anvisninger til, hvordan du erstatte ram i en bærbar computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-02-27

RAM er en type af computer datalagring . Det er også en vigtig del af en notesbog , fordi den gemmer oplysninger på en måde , der tillader hurtigere hentning i forhold til andre storage hardware . Producenter bygger ofte computere med mulighed for fremtidig RAM opgraderinger . Hvis du skal udskifte RAM på din notebook , eller hvis du ønsker en opgradering , kan du gøre det selv derhjemme . Mens udskiftning computer RAM kan lyde kompliceret, er det en meget simpel proces

Du skal bruge: .
Handsker
Anti-statisk håndledsrem.
Precision skruetrækker .


1 .
Tag den bærbare pc's strømkablet fra stikkontakten og computeren . Fjern batteriet fra den bærbare pc ved at trykke på batteriet udløserknappen .
2 .
Find RAM- modul dækker i bunden af den bærbare pc 's ramme . Skru de små skruer i dækslet ved at dreje dem mod uret . Opbevar skruerne på et sikkert sted for genmontering .
3 .
Tryk RAM dække 's låsen , og fjern dækslet for at blotlægge RAM . Frigør de to små låse placeret i siderne af RAM stick . Brug fingrene eller en lille skruetrækker til at trække siderne af låsene væk fra RAM . Tag fat i RAM med fingrene ved siderne , og træk det fra hukommelsen slot .
4 .
Grib fat i nye RAM- modul af siderne , og undgå at berøre kredsløb . Placere den nye RAM- modul på hukommelsesplads . Flugt lille hak i bunden af RAM 's pin stik til hukommelsesporten 's hak . Indsæt RAM ind i hukommelsespladsen ved at trykke den på plads . Fastgør RAM låsene på hver side af RAM- modul . Påfør tryk på låsen , indtil den klikker på den side af RAM .
5 .
Fastgør RAM- modul dækker ved at flugte den lille plastik faner med rammens huller . Klikker på plads , og derefter indsætte skruerne . Drej skruerne med uret for at fastgøre .
6 .
Installer batteriet ved at fastgøre det ind i batterirummet . Sæt strømkablet i stikkontakten og bærbare . Tænd den bærbare for at teste funktionaliteten . Log ind på computerens operativsystem ved at indtaste dit brugernavn og adgangskode . Klik på " Start > Computer > Egenskaber for system " for at se RAM data . Tjek RAM data for at sikre den passer mængden af RAM, du har installeret for at fuldføre installationen .

gode råd og advarsler


 • Se linket under " Ressourcer " at afgøre kompatible RAM -moduler til din notebook model , og at bestemme den maksimale mængde RAM computeren kan bruge .
 • Sikkerhedskopier din computer vigtige data filer på en ekstern harddisk eller andre lagringsmedier .
 • Brug gummihandsker og /eller en anti-statisk jordforbindelse håndledsstrop at forhindre printkort skader eller elektrisk stød .
 • Ved at tilføje den maksimale mængde RAM , kan du øge din computers ydeevne .
 • Undgå at røre ved kredsløb eller RAM med fingrene , da dette kan beskadige kredsløb eller forårsage elektrisk stød .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man bruger en HP VGA webcam med henblik   

  Kommentarer

  Code:
  change