hvordan du installerer et tastatur på en dv2000 bærbar

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-28

Tastaturet på din HP DV2000 er en af de vigtigste komponenter på din bærbare computer. Uden tastatur din computer ville være noget mere end et dyrt brevpresser . Derfor er det vigtigt straks at klare eventuelle problemer i relation til tastaturet , når de kan forekomme . Den gode nyhed er, at hvis dit tastatur er brudt eller beskadiget , kan du erstatte det selv i et begrænset tidsrum
1 .
Sluk DV2000 , fjern strømkablet og vend det på hovedet . Skub batteriet fra bugten på undersiden af computeren .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de fire tastaturet skruer på undersiden af computeren . De kan identificeres ved det lille tastatur ikon ved siden af skruen toppe . Indstil skruerne til side .
3 .
Vend computeren højre side opad og klappen åbner skærmen . Derefter finde de to plasttapper på hver side af toppen af tastaturet.
4 .
Træk fanerne ned samtidig løfte tastaturet op . Så brug dine fingre til at afbryde den tykke kabel fra midten af bagsiden af tastaturet . Sæt de gamle tastaturet til side .
5 .
Fastgør kablet til bagsiden af det nye tastatur og derefter passer det nye tastatur over computeren , og sørg for siderne af tastaturet flugter med selve computeren og fanerne lås på plads . Udskift skruerne på undersiden af computeren , og du er færdig .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan ændre en diskette drevbogstav i Windows XP 

Kommentarer

Code:
change