hvordan du udskifter tastaturet på en Toshiba A300

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-28

Toshiba A300 laptop er bare en spildt drink eller en utilsigtet fald væk fra at være et dyrt papir vægt . Hvis tastaturet har stoppet funktion eller nøglerne alle pind kan det være tid til at udskifte funktionssvigtet enhed med en helt nyt tastatur . Selvom rive fra hinanden dine Satellite A300 kan virke voldsom , er det faktisk en ret kort og enkel proces for at fjerne de eksisterende tastaturet og installere en anden

Du skal bruge: .
fladt hoved skruetrækker
. Stjerneskruetrækker .
Laptop tastatur .


1 .
Sluk for A300 og afmonter alle kabler er tilsluttet den bærbare computer. Luk Toshibas display låg og flip den bærbare computer på hovedet .
2 .
Skub over batterirummet udløseren i den øvre ende af det Satellite A300 . Træk batteriet ud af den bærbare computer. Drej den bærbare computer tilbage over og åbne skærmen låget hele vejen , så A300 er om fladt ud .
3 .
Find plast Indikatorpanelet , der er placeret under A300 LCD- skærm og derover tastaturet . Skub enden af en flad skruetrækker under det højre side kant af Indikatorpanelet .
4 .
Løft skruetrækkeren opad for at låse panelet fra A300 laptop . Træk panelet ud og sæt den til side .
5 .
Fjern skruerne placeret over " F1 "og " Pause Break " nøgler med en stjerneskruetrækker . Løft den øverste kant af tastaturet og sæt den med forsiden nedad på A300 's håndledsstøtten .
6 .
Find fladkabel der løber fra bunden af tastaturet til A300 's bundkort. Skubber den hvide stik fanen låse kablet på plads og derefter trække kablet fra bundkortet .
7 .
Kassér den gamle tastaturet . Tilslut fladkabel fra det nye tastatur til bundkortet havnen og skubbe den hvide stik fanen på plads igen . Indstil tastaturet på A300 og tilslut de to skruer .
8 .
Sæt Indikatorpanelet tilbage på plads og tryk den ned for at låse det til Toshibas A300 's tilfælde. Sæt batteriet tilbage i batteribåsen .

gode råd og advarsler


 • Laptop tastaturer , der er kompatible med dit Toshiba A300 laptop er til rådighed til at blive købt via online computer dele butikker .
 • Husk, at dit Toshiba Satellite A300 laptop kan blive alvorligt beskadiget, hvis dens interne komponenter nogensinde bliver udsat for statisk elektricitet . Inden du fjerner batteriet , skal du jordforbinde dig selv ved at trykke på dine hænder mod en metalgenstand , der rører jorden eller ved at bære en anti-statisk armbånd .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer et tastatur på en dv2000 bærbar   

  Kommentarer

  Code:
  change